پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۱ اسفند ۱۳۹۲، ۲۳:۱۴

دو تصادف رانندگی در فارس 10 مصدوم و کشته بر جای گذاشت

دو تصادف رانندگی در فارس 10 مصدوم و کشته بر جای گذاشت

شیراز – خبرگزاری مهر: تصادفات رانندگی در استان فارس سه کشته و هفت مجروح بر جای گذاشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان فارس در این خصوص توضیح داد: در تصادف اول برخورد پراید  و نیسان در محور قیرکارزین - فیروزآباد دو مصدوم و سه فوتی بر جای گذاشت.

دکتر کامران فیروزی خاطر نشان کرد: درپی تماس تلفنی با مرکز پیام اورژانس 115قیروکارزین در ساعت 14 و 25 دقیقه یکشنبه، بلافاصله نیروهای اورژانس 115 با سه دستگاه آمبولانس 115 برای امداد رسانی به محل حادثه اعزام شدند که دو مصدوم این حادثه توسط اورژانس 115 به بیمارستان انتقال یافتند ضمن اینکه  متاسفانه این حادثه سه فوتی نیز در بر داشت.

مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان فارس همچنین گفت: در تصادف دیگر برخورد اتوبوس و پژو 405 در  ابتدای شهرک آرین شیراز پنج مصدوم بر جای گذاشت.

وی ادامه داد: بر این اساس درپی تماس تلفنی با مرکز پیام اورژانس 115شیراز در ساعت 15 ئ 10 دقیقه یکشنبه بلافاصله نیروهای اورژانس 115 جهت امداد رسانی به محل حادثه اعزام شدند که پنج مصدوم این حادثه توسط اورژانس 115 به بیمارستان  انتقال یافتند.

فیروزی گفت: خوشبختانه این حادثه تلفات جانی در بر نداشته است.

 

کد خبر 2247722

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha