به گزارش خبرنگار مهر، حمید قاسمی چهارشنبه با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به افزايش مشاركت همگاني در حفاظت از محيط زيست، سازمان حفاظت محيط زيست اقدام به برگزاري جايزه ملي محيط زيست كرده تا به اين وسيله از فعاليتهاي ارزنده افراد حقيقي و حقوقي حافظ محيط زيست قدرداني شود.
مديركل محيط زيست آذربایجان شرقی با اشاره به برگزاري مراسم اعطاي جايزه ملي محيط زيست همزمان با هفته محيط زيست در خرداد ماه 93 گفت: متقاضيان می توانند با مراجعه به سايت اينترنتي اداره کل حفاظت محیط زیست استان و تكميل فرم شركت در جايزه ملي محيط زيست مدارك لازم را حداكثر تا 20 فروردین 93 به دبيرخانه جايزه ملي محيط زيست ارسال کنند.
وي با اشاره به محورهاي مصوب براي دريافت جايزه ملي محيط زيست تصريح كرد: ابداعات، اختراعات و طرحهاي بارز به منظور جلوگيري از آلودگي يا تخريب محيط زيست، خلاقيت بارزي كه موجب كاهش مؤثر هزينههاي جلوگيري از آلودگي و تخريب محيط زيست شده يا سبب سهولت كاربرد وسايل و امكانات كنترل آلودگي و تخريب در سطح وسيع ميشود از جمله اين محورهاست.
قاسمی افزود: ارائه طرحهاي عملي و قابل اجرا كه موجب نجات گونههاي كمياب و در معرض خطر انقراض گياهان و جانوران شده و از نابودي جوامع گياهي و جانوري جلوگيري كند همچنين مطالعات و تحقيقات علمي ارزشمند در زمينه پيشگيري از آلودگي و تخريب محيط زيست و يافتن شيوههاي جديد و مؤثر براي حفظ محيط زيست از ديگر محورهاي جايزه ملي محيط زيست است.
وي اعطاي كمكهاي قابل توجه و ايجاد امكانات مؤثر مادي و معنوي براي حفظ محيط زيست را از محورهاي دريافت جايزه ملي محيط زيست دانست و گفت: ارائه خدمات ارزنده و فعاليتهاي برجسته و نتيجهبخش در مورد ارتقاي سطح دانش و بينش محيط زيستي در جامعه و ترويج فرهنگ زيستمحيطي در سطح وسيع و فراگير از موارد ديگر دريافت جايزه محيط زيست است.
مديركل محيط زيست آذربایجان شرقی در پايان تصريح كرد: فداكاري و تلاش بيش از حد انتظار به منظور جلوگيري از وقوع حوادث ناشي از بروز بحرانهاي زيستمحيطي، ممانعت از به خطر افتادن سلامت مردم در اين مواقع با جلوگيري از نابودي و تخريب اكوسيستمهاي ويژه و منابع طبيعي ارزشمند و گونههاي جانوري و گياهي در معرض خطر قريبالوقوع نيز معيار ديگري براي انتخاب افراد براي دريافت جايزه ملي محيط زيست است.
نظر شما