به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مسعود صبایی در مراسم اختتامیه (ایران موبی کد 1404) با اشاره به پیشرفت گوشیهای موبایل گفت: با پیشرفت گوشیهای همراه این تلفن ها تبدیل به کامپیوترهای قدرتمندی شدهاند که با محاسبات ابری به عنوان یک وسیله محاسباتی در اختیار مردم قرار گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه این وسیله امروزه قادر به رفع بسیاری از مشکلات بشر است، اظهار داشت: این در حالی است که تولید برنامههای کاربردی به زبان فارسی بسیار اندک است از این رو اقدام به برگزاری این مسابقات برنامه نویسی تا با همت دانشجویان راهکارهایی در این زمینه ارائه شود.
صبایی، با بیان اینکه تمرکز این مسابقه بر برنامههای کاربردی اندروید است، ادامه داد: در دورههای بعدی برگزاری این مسابقات تلاش میشود تا برنامههای کاربردی عرضه شده بر روی هر نوع سیستم عامل قابل اجرا باشد.
دبیر مسابقه برنامه نویسی اندروید، برنامههای کاربردی، آموزشی و فرهنگی، بازی و سرگرمی و ایده را 4 محور این مسابقات نام برد و یادآور شد: در مردادماه فراخوانی اعلام و متعاقب آن 400 اثر به این مسابقه ارسال شد که طی 4 دوره داوری در هر محور 3 نفر به عنوان برگزیدگان اول تا سوم معرفی شدند.
وی با تاکید بر اینکه به هر یک از منتخبین مبالغی در قالب جایزه مسابقه به آنها اعطا میشود تا این برگزیدگان اقدام به توسعه برنامههای ارائه شده بپردازند.
نظر شما