پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ اسفند ۱۳۹۲، ۱۹:۲۷

کشاورزیان:

عملیات ترمیم جاده شهربابک- هرات آغاز شد

عملیات ترمیم جاده شهربابک- هرات آغاز شد

شهربابک - خبرگزاری مهر: معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز عملیات ترمیم جاده شهربابک- هرات خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، داوود کشاورزیان عصر چهارشنبه در حاشیه گذر از شهرستان شهربابک گفت: محور شهربابک به هرات دچار مشکل بوده و نیاز به ترمیم دارد و لذا 40 میلیارد ریال اعتبار برای ترمیم موقت این محور تخصیص یافته است.

رئیس سازمان راهداری و حمل ‌و نقل جاده ‌ای از ساخت جاده اصلی این محور در آینده ای نزدیک خبر و ادامه داد: عملیات ترمیم موقت محور شهربابک- هرات امروز آغاز شده و تا پایان تابستان سال آینده به اتمام می رسد.

کشاورزیان اذعان داشت: ساخت باند دوم این محور در حوزه این معاونت نیست اما مذاکرتی در خصوص سرعت بخشیدن به این پروژه با معاونت شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل صورت گرفته است.

وی همچنین با اشاره به عزم مسئولان برای کاهش تلفات جاده ای اذعان داشت: سازمان راهداری و حمل ‌و نقل جاده ‌ای برای این منظور پروژه‌های متعددی را به مرحله اجرا درآورده است که از آن جمله می توان به رفع نقاط حادثه‌ خیز، استفاده از ITS یا سیستم‌ های حمل‌ و نقل هوشمند برای کنترل جاده ‌ها و رفتارهای پرخطر رانندگان  اشاره کرد.

 

کد خبر 2250280

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha