به گزارش خبرنگار مهر، در روز آخر از مرحله نهایی رقابت های هندبال لیگ دسته اول باشگاه های کشور، تیم های شهرداری تبریز و کوشا نسیم کرمان برای تعیین تیم اول صعود کننده به لیگ برتر طی دیداری حساس به مصاف هم می روند.
در سومین روز از این رقابت ها که با انجام سه بازی دیگر پیگیری شد، تیم هندبال شهرداری تبریز توانست تیم شهید نوبخت لارستان را با نتیجه 40 بر 22 شکست داده و صعود خود به لیگ برتر را قطعی کند. تیم شهرداری با کسب سومین برد متوالی خود در مرحله نهایی رقابت های لیگ دسته اول، جواز حضور در لیگ برتر را کسب کرد.
تاکنون صعود تیم های شهرداری تبریز و نسیم کرمان با سه برد به لیگ برتر قطعی شده و جدال برای مشخص شدن تیم سوم صعود کننده ادامه دارد. تا پایان روز سوم مرحله نهایی رقابت های لیگ دسته اول هندبال باشگاه های کشور تیم های شهرداری تبریز، کوشا نسیم کرمان و سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان در رده های اول تا سوم قرار دارند.
این دیدارها امروز پنجشنبه با انجام روز آخر بازی ها و شناخت ترتیب سه تیم راه یافته به لیگ برتر سال آینده پایان خواهد یافت.
تیم هندبال شهرداری تبریز فصل گذشته در لیگ برتر حضور داشت اما در نتیجه مشکلاتی که در سازمان ورزش شهرداری پیش آمد و تبانی تیم فوتبال این باشگاه در رقابت های لیگ دسته اول محرز شد، تیم هندبال شهرداری تبریز نیز به لیگ دسته اول رفت.
نظر شما