به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حبیب الله حاتمنیا در خطبه های نماز جمعه امروز بعد از دعوت نمازگزاران به تقوای الهی با اشاره به اینکه ولادت حضرت زینب(س) اظهار داشت: پرستاران الگویی همچون زینب(س) دارند و حضرت زینب(س) صبوری و الفت را همانند گوهری در وجود خود داشت پس پرستاران در این کار مشقت بار باید با نگاه به خصوصیات اخلاقی آن حضرت حرکت کنند.
حاتمنیا اذعان داشت: حضرت زینب(س) در واقعه کربلا که سخت ترین موقعیت بود نقش خود را خوب ایفا کرد تا جائیکه در سختترین مصیبتها با توکل به خداوند درس صبوری را به جامعه آن زمان نشان داد.
وی افزود: خدمت و انجام وظیفه در مقابل بیماران و کسانی که واقعا در مراکز درمانی نیاز به کمک دارند، صبوری پرستاران را میطلبد.
حاتمنیا با بیان این مطلب که جایگاه پرستار در جامعه جایگاه انسانیت، گفت: پرستاران باید وظیفه سنگینی را بر عهده دارند لذا علاوه بر انجام این وظیفه خطیر باید با اعمال رفتار خود الگویی نمونه هم باشند.
وی همچنین با اشاره به قرار گیری در هفته احسان و نیکوکاری نیز اذعان داشت: هفته احسان و نیکوکاری فرصت خوبی برای مؤمنین و خیرین است که دست نیازمندان را گرفته و شب عید خوبی را برای فرزندان آنها بوجود آورند و یا اینکه از طریق کمیته امداد امام خمینی(ره) و مؤسسات خیریه کمکهای خیری خود را انجام دهند همچنین از طریق مدارس نیز می توانند دست دانش آموزان نیازمند را نیز بگیرند .
حاتم نیا با بیان این مطلب که شهرستان بهار از حیث دارا بودن خیرین فعال در عرصه های متفاوت اجتماعی، غنی است، اذعان داشت: مشاركت مردم براي حضوردر جشن احسان و نيكوكاري با هدف كمك به افراد نيازمند در جامعه يك امر لازم و ضروري است پس بايد مردم به خصوص جامعه خیرین را براي حضور در برنامه هاي اين چنين در جامعه تشويق و ترغيب كرد.
وي با اشاره به اینکه در طول سالهاي بعد از پيروزي انقلاب اسلامي ايران، كميته امداد خدمات زيادي به افراد نيازمند ارائه كرده است، افزود: انتظار مي رود كه با مشاركت مردم در كارهاي خير و خداپسندانه شاهد كاهش افراد نيازمند باشيم و مردم در شرايط بهتري زندگي كنند.
حاتم نیا افزود: كميته امداد امام خمینی (ره) شهرستان بهار نیز در حوزه هاي مختلف منشاء خدمت به افراد نيازمند است و بايد اين روند با جديت هر چه تمامتر دنبال و پيگيري شود تا زمينه براي نهادينه شدن عدالت در تمامي بخش های این شهرستان مهیا شود.
حاتم نیا خطاب به نمازگزاران گفت: مردم مؤمن باید در دید و بازدیدهای عید نوروز و به جا آوردن صله رحم حرمت ایام فاطمیه را نیز نگه دارند .
نظر شما