پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ شهریور ۱۳۸۴، ۱۶:۳۱

درخصوص پرونده تيم هاي راه آهن و صنعت نفت ؛

راي نهايي ديوان عدالت اداري فردا صادر مي شود

راي نهايي ديوان عدالت اداري فردا صادر مي شود

راي نهايي ديوان عدالت اداري درخصوص پرونده تيم هاي راه آهن و صنعت نفت فرداصادر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار"مهر" دراين راي ، قاضي مجيد اميني با توجه به مدارك و مستندات ارائه شده ، نظرنهايي خود پيرامون پرونده تيم هاي صنعت نفت و راه آهن را اعلام خواهد كرد تا به اختلاف و حواشي سه ماهه اخير در خصوص اين پرونده پايان دهد .
پيش از اين فدراسيون فوتبال با تنظيم لايحه دفاعي ديوان عدالت اداري را فاقد صلاحيت هاي لازم براي رسيدگي به اين پرونده اعلام كرده بود و مدعي شده بود با توجه اينكه فدراسيون فوتبال يك نهاد عمومي غير دولتي است ، مراجع قضايي دولتي و ديوان عدالت اداري صلاحيت رسيدگي به شكايات مطروحه در اين حوزه را ندارند.
قاضي اميني چهارشنبه گذشته در آخرين تصميم خود پيرامون اين پرونده دستوربه توقف ديدارتيم هاي شهيد قندي يزد وراه آهن درچارچوب هفته نخست رقابتهاي ليگ برتررا صادر كرده بود كه اين راي ديوان عدالت اداري با برگزاري اين ديدارنقض شد . بي توجهي به راي ديوان عدالت اداري بر پيچيدگي هاي اين پرونده افزوده است و بايد ديد قاضي رسيدگي به اين پرونده چه واكنشي در خصوص اتفاقات اخير كه اثرات مستقيم درراي نهايي خواهد داشت و حتي احتمال تعليق برخي ازمسئولان تصميم گيرنده فدراسيون را در پي خواهد داشت ، اتخاذ خواهد كرد .

کد خبر 225129

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha