پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۷ اسفند ۱۳۹۲، ۸:۵۷

نیازهای جدید وقف نوین به مردم معرفی شود/ وقف توسعه معنوی جامعه را در پی دارد

نیازهای جدید وقف نوین به مردم معرفی شود/ وقف توسعه معنوی جامعه را در پی دارد

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: لازم است نیازهای جامعه، شناسایی و به عنوان اولویتهای جدید وقف نوین، به مردم معرفی شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالرحمان رستمیان ، نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت وقف در جامعه گفت: فلسفه ترويج نهاد وقف در اسلام برطرف کردن نيازهاي فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي در جامعه اسلامي است.
 
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی،‌ با تأکید بر نقش وقف در تکامل و توسعه ارزشهاي الهي و معنوي ادامه داد: مهمترين نقشي که وقف در توسعه فرهنگ و تمدن ايفا مي کند، توسعه معنوي جامعه است.
 
رستمیان اضافه کرد: استفاده از درآمدهاي وقف براي ساخت مساجد، دانشگاه‏ها، خوابگاه‏هاي دانشجويي، تأسيس کتابخانه ‏هاي عمومي، مجالس عزاداري ائمه اطهار(ع)، مسابقات قرائت قرآن کريم در سطح بين ‏المللي و... از کارکردهاي فرهنگي وآموزشي وقف است.
 
وی با بیان اینکه از ظرفیت بالای وقف در جامعه استفاده مناسبی نشده است، افزود: برای رفع این مهم باید ارتقاء بهره وری وقف در سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در اولویت امور قرار گیرد.
 
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شناسایی نیازهای جامعه و اولویتها باید توسط سازمان اوقاف و امور خیریه کشور انجام شود و در اختیار مردم قرار گیرد، گفت: اگر اطلاع رسانی مناسب تری از سوی نهادهای ذیربط برای گسترش وقف صورت گیرد، با اقبال گسترده مردمی در این زمینه روبرو خواهیم بود.
 
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر بروز نبودن قوانین مربوط به وقف و پیچیده بودن آن در ثبت وقف تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی آماده است تا در صورت ارائه لایحه از سوی دولت برای اصلاح قانون وقف، این مهم را با جدیت پیگیری کند.
کد خبر 2251322

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha