پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ اسفند ۱۳۹۲، ۱۲:۲۹

حجت الاسلام نیازی:

کانون های فرهنگی مساجد بهترین مکان برای مقابله با تهاجم فرهنگی است

کانون های فرهنگی مساجد بهترین مکان برای مقابله با تهاجم فرهنگی است

شیراز – خبرگزاری مهر: رئیس کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان فارس گفت: کانون های فرهنگی مساجد بهترین مکان برای مقابله با تهاجم فرهنگی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلامحسین نیازی در نشست خبری بیست و یکمین سالروز تاسیس کانون فرهنگی و هنری مساجد افزود: معتقدیم کانون های فرهنگی مساجد بهترین پایگاه مقابله با تهاجم فرهنگی است که اگر جوانان و نوجوانان جذب شود می توانیم آنها را در مقابل هجمه های دشمن مصون کنیم.

وی ادامه داد: در استان فارس تاکنون هزار و 57 باب کانون فرهنگی هنری مساجد راه اندازی شده که برخی از اینها منحصر به فرد است.

رئیس کانونهای فرهنگی مساجد استان فارس تصریح کرد: تاکنون 36 کانون تخصصی در فارس راه اندازی شده است.

حجت الاسلام نیازی در خصوص وضعیت کتابخانه های کانون های فرهنگی و هنری مساجد یادآور شد:344 باب کتابخانه باز و 269 باب کتابخانه مخزن دار در فارس فعال است که درخواست 101 کتابخانه نیز موجود است.

وی تاکید کرد: نرم افزار مهر در 65 مسجد و نرم افزار کاووش  نیز در30 نسخه به کتابداران استان فارس تحویل شده است.

رئیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد فارس با اشاره به راه اندازی کتابخانه های دیجیتال نیز، گفت: راه اندازی مراکز دیجیتال نیز در دستور قرار گرفته و همچنین در دانشگاه هایی که دارای مسجد هستند سه باب کانون فعال شده است.

حجت الاسلام نیازی ادامه داد: 36 کانون فرهنگی در مصلی تاکنون ثبت شده که فعالیت های خوبی دارند و همچنین 100 هسته پژوهشی نیز راه اندازی شده است.

وی ادامه داد: در بحث تلاوت قرآن طرح تلاوت نور را داریم که بعد از نماز جماعت یک صفحه قرآن خوانده می شود که این طرح در تمام مساجد و کانون ها اجرا می شود.

رئیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد فارس در ادامه سخنان خود با بیان اینکه با توجه به وضعیت نا مناسب بودجه ای در بخش اهدا کتاب به کانون ها با مشکلی مواجه نبوده ایم، گفت: تاکنون بیش از پنج هزار جلد کتاب از ارشاد فارس به این کانون اهدا شده و چهار هزار و 70 جلد نیز از وزارتخانه ارسال شده است.

حجت الاسلام نیازی افزود: حدود هزار و 300 قرآن اهدایی برای طرح تلاوت نور ارسال شده و به کانون های تحویل گردید.

 

کد خبر 2251606

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha