به گزارش خبرنگار مهر، حميدرضا طبيمسرور پیش از ظهر یکشنبه در جلسه كميسيون فني عمراني امور زيربنايي و املاك شورای شهر همدان افزود: تعامل بين شورا و شهرداري با اداره اوقاف شهرستان همدان برای ارائه خدمات بهتر به شهروندان در زمينه آرامستان ضروري است.
طبيمسرور با اشاره به وجود گورستانهاي محلي در نقاط مختلف شهر همدان، اظهار كرد: طبق قانون مالكيت آرامستانهاي متروكه متعلق به شهرداري است و مدیریت آرامستانها در راستای رعایت موازین شرعی، اخلاقی و کرامات انسانی و بهداشتی باید به صورت یکپارچه اعمال شود.
وی اظهار کرد: وجود تعامل و همكاري بيشتر بين دستگاههاي اجرايي از جمله استانداری و فرمانداری با شورا و شهرداري همدان تصميمگيريهای بهتر برای رضايتمندي شهروندان را به دنبال دارد.
رئيس كميسيون فني و عمراني و امور زيربنايي و املاك شوراي اسلامي شهر همدان تاکید کرد: آرامستان همدان باید بر اساس یک طرح کلی و جامع ساماندهی شده و با توجه به محدودیت ظرفیت عرصه موجود برای آینده ای نزدیک در طرح تفصیلی شهر مکانی مناسب از هر حیث پیش بینی و تصویب شود.
رئيس شوراي اسلامي شهر همدان نيز در اين جلسه با اشاره به اينكه همدان در مسير زائران كربلاي معلي قرار گرفته است، افزود: احداث يك زائرسرا در همدان با همکاری اداره اوقاف اقدام ارزشمندي است و شوراي
عضو شوراي اسلامي شهر همدان نیز در اين جلسه تأكيد كرد با تعامل و همكاري كارهاي آرامستان همدان به متولي قانوني آن سپرده شود.
رحيميفر با تأكيد بر ساماندهي و حل مشكلات آرامستان همدان اظهار كرد: طبق قانون مديريت آرامستانها بر عهده مدیریت شهری است بر اين اساس بايد اين قانون اجرايي شود.
وي با اشاره به اقدامات و فعاليت اداره اوقاف در آرامستانها افزود: باید از موزايكاريها در خدمات شهري تا حد امكان كم شود.
رئيس اداره اوقاف و خیریه شهرستان همدان نیز در ارائه گزارشي گفت: اين اداره در بحث املاك و متصرفات اوقافي نيازمند كمك و ياري شوراي اسلامي شهر است.
حجتالاسلام حسن رضوي با بيان اينكه آرامستان شهر همدان در شأن شهروندان همدان نيست، اظهار كرد:با توجه به وسعت آرامستان همدان ظرفیت این مکان تا 12 سال آینده کامل می شود و باید در این زمینه طرح جامع و مناسبی تهیه شود.
رئیس شورای اسلامی شهر همدان احداث زائرسرا در همدان را از لحاظ معنوي و هزينه براي زائران بسيار مفيد و باارزش دانست و گفت: باید برای رفاه زائران تلاش کرد.
رضا ميرزايي اضافه كرد: باید نمايندهاي از اداره اوقاف در كميسيونهاي معاونت فرهنگي برای تصميمگيريهاي آموزش شهروندي حضور داشته باشد.
نظر شما