به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد شاهچراغی عصر یکشنبه در نشستی با مسئولان بنیاد شهید و جمعی از خانواده شهدای شهرستان سمنان در آستانه بیست و دوم اسفند سالروز بزگداشت شهدا در دفتر امام جمعه سمنان ضمن بیان اینکه شهدا از جایگاه و مقام بالایی در نزد پروردگار برخور دارند اظهار داشت: خداوند به شهدا عزت، حرمت و مقام معنوی اعطا کرده است.
وی با تاکید بر اینکه انقلاب میراث گرانبهای شهدا است عنوان کرد: همه باید از این میراث گرانبها پاسداری کنیم و اجازه ندیم انقلاب به دست نااهلان بیافتد.
امام جمعه سمنان ضمن اشاره به این مطلب که همه باید در قبال شهدا احساس مسئولیت کنیم عنوان کرد: برای پاسداشت مقام شهدا همه مسئولان و مردم باید همکاری و مشارکت کنند.
علی اکبر رستگاررئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سمنان نیز در خاتمه این نشست گزارشی از برنامه های بزرگداشت سالروز شهدا ارائه کرد.
نظر شما