به گزارش خبرنگار مهر، جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان قزوین یکشنبه شب با حضور قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور برگزار شد.
عليرضا جزيني در این جلسه اظهارداشت: براي اينكه معتادان بهبود يافته دوباره به سمت اعتياد و مواد مخدر گرايش پيدا نكنند بايد نسبت به توانمند سازي و صيانت از اين افراد از طريق آموزش هاي فني و حرفه اي و اشتغالزايي اقدام شود.
دبيركل ستاد هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كشور افزود: اگر در جهت صيانت و توانمند سازي معتادين و برنامه ريزي اقدامي انجام ندهيم طرح درمان و ترک اعتياد به نتيجه مطلوب و پايدار منجر نخواهد شد.
وي يادآورشد: رويكرد ستاد مبارزه با مواد مخدر در سطح كشور يک رويكرد اجتماعي است كه مستلزم همكاري و مشاركت همه گروه هاي اجتماعي بويژه سازمان هاي مردم نهاد و انجمن هاي خيريه است.
قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر از راهبرد پيشگيري به عنوان مهمترين و موثرترين راهكار در امر مبارزه با مواد مخدر ياد كرد و در ادامه اضافه كرد: بايد با بهره گيري از امكانات دولتي و غير دولتي در جهت تقويت باورهاي ديني و انجام اقدامات فرهنگي، هنري، ورزشي، آموزشي و تبليغاتي تلاش كرد و اين برنامه ها و فعاليت ها بايد در محيط هاي خانواده، كار، تعليم و تربيت، محيط هاي فرهنگي و عمومي اجرايي شود.
وي افزود: افزايش همكاري و تعامل بين دبيرخانه مركزي ستاد و شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر در سطح استان ها از اولويت ها و برنامه هاي ستاد است و ستاد مركزي آمادگي خود را جهت هرگونه حمايت و كمک در امر پيشگيري و مبارزه با مواد مخدر اعلام مي كند.
قزوین- خبرگزاری مهر: قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور گفت: به منظور کمک به بازیابی سلامت معتادان پنج درصد از بودجه اشتغال كشور به معتادان بهبود يافته اختصاص داده می شود.
کد خبر 2253087
نظر شما