پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ شهریور ۱۳۸۴، ۱۱:۳۸

"تلويزيون" و ورود به مديوم "سينما" - 8

محمد حسين نيرومند: فيلم هاي تلويزيوني مي توانند حكم آثار پيشاهنگ را داشته باشند

محمد حسين نيرومند: فيلم هاي تلويزيوني مي توانند حكم آثار پيشاهنگ را داشته باشند

فيلم هاي تلويزيوني به دليل كاركرد و نوع توليد آن مي توانند حكم آثار پيشاهنگ را در ميان آثار تصويري صدا و سيما داشته باشند.

محمد حسين نيرومند، مدير طرح و برنامه شبكه دو سيما، درباره ضرورت توليد فيلم هاي تلويزيوني در گفت وگو با خبرنگار تلويزيوني "مهر" گفت: در دنيا آثاري وجود دارند كه از آن به فيلم هاي پيشاهنگ تعبير مي شود. هدف از توليد اين فيلم ها كه در ژانرهاي مختلف پليسي، خانوادگي، كمدي، قضايي و... توليد مي شود، سنجش ميزان علاقمندي و استقبال مردم از ژانرهاي مختلف است. از طرف ديگر، اين نوع سنجش استقبال بينندگان محكي در دست مديران و برنامه ريزان قرار مي دهد كه بر اساس آن به توليد مجموعه هاي مختلف تلويزيوني اقدام كنند. فيلم هاي تلويزيوني ما نيز مي توانند از اين ويژگي بهره ببرند و نسبت به مقبول بودن آثار مختلف برنامه ريزي صورت بگيرد.



وي در ادامه خاطر نشان كرد:  فيلم هاي تلويزيوني شرايطي را به وجود مي آورد كه جوانان مستعد و علاقمند شرايط و امكان فعاليت به دست بياورند. اين وضعيت مي تواند به توليد آثاري با كيفيت و برخورداري تلويزيون از نيروي توليد بيشتر و بهتري منجر شود. فيلم هاي تلويزيوني به سينما هم مي توانند كمك كنند. اين نوع آثار قادر به ايجاد شرايطي هستند كه سينماگران را از ذايقه عمومي مخاطب آگاه سازد و فيلم هايي كه در عرصه سينما توليد مي شود را به نگاه و علايق كلي مخاطبين نزديك كند. همچنين فيلم هاي تلويزيوني مي تواند مقدمه اي براي ورود فيلمسازان به عرصه سينما با پشتوانه تجربي بهتري باشد.

نيرومند، راجع به اينكه نيازي به توليد تمامي فيلم هاي تلويزيوني در قطع 35 ميليمتري وجود دارد يا خير، اعلام داشت: شرايط تلويزيون با سينما متفاوت است و استفاده از قطع ويديويي براي تلويزيون مناسب تر به نظر مي رسد. علاوه بر اين استفاده از دوربين هاي ديجيتالي امكانات بسيار گسترده اي را در اختيار فيلمساز قرار مي دهد كه با قطع 35 ميليمتري قابل مقايسه نيست. ديگر اينكه هر كدام از قالب هاي تصويري و قطع هاي فيلم سازي زبان و دنياي خاص خودش را دارد. بنابراين در صورت لزوم مي توان از قطع 35 ميليمتري براي توليد فيلم هاي تلويزيوني استفاده كرد. درغير اين صورت ويديو مناسب به نظر مي رسد.
کد خبر 225318

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha