پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ اسفند ۱۳۹۲، ۱۰:۳۵

بهرامی خبر داد:

برگزاری تورهای صنعتی برای صنعتگران اصفهانی

 برگزاری تورهای صنعتی برای صنعتگران اصفهانی

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان گفت: باتوجه به لزوم حضور کالاهای استان دربازارهای سراسرکشور وهمچنین ایجاد تعامل وهمکاری‌های سازنده میان صنعتگران اصفهان با سایر استان‌های کشور اقدام به اجرای تورهای صنعتی برای صنعتگران استان کرده‌ایم .

به گزارش خبرگزاری مهر، سعادت بهرامی در ارتباط با اجرای تورهای صنعتی برای صنعتگران و تولیدکنندگان اظهار کرد: با توجه به لزوم حضور کالاهای استان در بازارهای سراسر کشور و همچنین ایجاد تعامل و همکاری‌های سازنده میان صنعتگران اصفهان با سایر استان‌های کشور اقدام به اجرای تورهای صنعتی برای صنعتگران استان کرده‌ایم و امیدواریم با این کار بتوانیم به افزایش بهره‌وری در استان کمک کرده و به صنعتگران استان یاری رسانیم.

وی ادامه داد: در همین ارتباط تولیدکنندگان کفش استان اصفهان در تور صنعتی ویژه صنعتگران ازشهرک هاي صنعتی تولید محصولات چرمی در شهرک صنعتی عباس آباد و پايتخت استان تهران بازدید به عمل آوردند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان افزود: در این تور صنعتی تعداد 15 نفر از تولیدکنندگان استان از شهرک صنعتی تولید محصولات چرمی در شهرک صنعتی تولید کفش عباس آباد و شهرك صنعتي پايتخت استان تهران بازدید به عمل آوردند و از نزدیک با فعالیت واحدهای تولید چرم و کفش مستقر در این شهرک‌ها آشنا شدند.

وی گفت: این تور در راستای آشنایی بیشتر تولید‌کنندگان کفش استان اصفهان با فناوری‌های روز و ایجاد ارتباط با تولید کنندگان بزرگ کفش و پوشاک کشور مخصوص تولید کنندگان کفش استان اصفهان برگزار شد.

بهرامی با بیان این‌که علاوه بر این تعدادی از صنعتگران استان نیز در توری دو روزه به بازدید از نمایشگاه تخصصی کشاورزی، صنایع غذایی، شیلات، آبزیان و بسته بندی هرمزگان و بازدید از واحدهای صنعتی این استان پرداختند ابراز کرد: در طول برگزاری این تور دو روزه در استان هرمزگان صنعتگران اصفهانی در نشستی با مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان هرمزگان به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند و برای افزایش همکاری‌ها و تعاملات رایزنی‌هایی انجام گرفت.

وی تاکید کرد: صنعتگران اصفهانی در طول برگزاری این تور بازدیدی هم از شهرک صنعتی شماره دو بندرعباس داشتند و با فعالیت صنعتگران و واحدهای صنعتی این شهرک آشنا شدند.

مدیرعامل شرکت شهرک ‌های صنعتی استان اصفهان یادآور شد: نمایشگاه تخصصی کشاورزی، صنایع غذایی، شیلات، آبزیان و بسته بندی با حضور تعداد زیادی از شرکت‌های تخصصی فعال در صنعت کشاورزی و صنایع مربوطه از سراسر کشور در هرمزگان برگزار شد.

وی تصریح داشت: با برگزاری این تورها بتوان به صنعت استان کمک بیشتری کرد و راه را برای حضور صنعتگران اصفهان در بازارهای سراسر کشور هموار ساخت.
 

کد خبر 2253183

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha