علی ملاشاهی در گفتگو با مهر اظهار داشت: شدت وزش باد شدید نیز که طی دو روز گذشته منطقه سیستان را تحت تاثیر خود قرار داده است موجب شد تا سرعت توفان در این منطقه امروز از مرز 85 کیلومتر نیز بگذرد.
وی ادامه داد: باد شدید توام با گرد و غبار در نواحی شمالی و همچنین بخشی از نواحی مرکزی و نوار شرقی استان تا امشب ادامه داشته و از فردا جوی آرام در استان همراه با افزایش دما حاکم خواهد شد.
ملاشاهی بیان داشت: از بعدازظهر چهارشنبه به تدریج وزش باد جنوب و جنوب غربی در نواحی مرکزی و نوارغربی استان تشدید می شود و احتمال بارش پراکنده در نقاط مرکزی استان دور از ذهن نیست.
وی اضافه کرد: در طی 24 ساعت گذشته زاهدان با 4 درجه سانتی گراد بالای صفر خنک ترین و شهرستان دلگان در جنوب استان با 33 درجه سانتی گراد گرمترین شهرهای استان گزارش شدند.
وی همچنین بیشینه دمای امروز زاهدان را 17 درجه سانتی گراد و دمای امشب این شهر را 4 درجه سانتی گراد بالای صفر عنوان کرد.
نظر شما