پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ اسفند ۱۳۹۲، ۱۷:۳۵

رشيديان:

امكانات را در اختيار مشهد قرار مي دهم/ جابجايي مديران بر اساس منافع ملي

امكانات را در اختيار مشهد قرار مي دهم/ جابجايي مديران بر اساس منافع ملي

مشهد - خبرگزاري مهر: استاندار جديد خراسان رضوي گفت: امكانات لازم را در اختيار پيشاني فرهنگي و پايتخت معنوي ايران قرار مي دهم.

به گزارش خبرنگار مهر، عليرضا رشيديان، بعدازظهر دوشنبه در مراسم معارفه خود در سالن صبا مشهد اظهار كرد: پيگيري هاي بنده به عنوان استاندار جديد خراسان رضوي سمج وار است و تلاش مي كنم تا امكانات لازم در اختيار پيشاني فرهنگي و پايتخت معنوي ايران قرار گيرد.

وي عنوان كرد: در راه خدمت به نظام اسلامي از ارواح پاك شهدا استعانت مي طلبم و اميدوارم در طول خدمت خود بتوانم مسير رشد و توسعه و اعتلاء خراسان رضوي را هموار سازم.

استاندار جديد خراسان رضوي تصريح كرد: خدمت در جمهوري اسلامي توفيقي بزرگ است و در هر نقطه اي كه انسان حوائج مردم را برآورده سازد گام بلندي در راستاي توسعه و ارتقاء كشور برداشته اما اين خدمت در نظام مقدس اسلامي توفيق بزرگ تري است.

وي تاكيد كرد: بنده با برخي از سلسله استانداراني كه در اين استان فعاليت كرده اند افتخار آشنايي داشته ام و از همه آنان تشكر و قدرداني مي كنم البته سپاس و تشكر من بيش از همه از فروزانمهر استاندار سابق خراسان رضوي است كه تلاش كرد اين استان در همه شاخصه هاي توسعه اي پيشتاز باشد.

وي ادامه داد: فروزانمهر در اواخر دولت گذشته و اوايل دولت جديد كه زمينه مناسبي براي فعاليت نبود نقش آفريني كرد و اين جاي سپاس و قدرشناسي دارد.

رشيديان با اشاره به اينكه مردم نجيب خراسان رضوي حقشان بيشتر از بنده بود، افزود: امروز با لطف پروردگار قرعه خدمتگزاري در اين استان به نام من افتاد و معتقدم فعاليت و خدمت به زائران و مجاوران نيازمند تلاش و مجاهدت روزافزون است.

وي يادآور شد: حق خراسان رضوي بيش از همه استانهاي كشور است و اميدوارم با كمك نماينده ولي فقيه، امام جمعه مشهد، جوانان و دانشگاهيان خراسان رضوي بتوان از ظرفيت هاي بالقوه اين استان بهره برداري كرد. 

استاندار جديد خراسان رضوي وحدت و آرامش را لازمه توسعه استان دانست و افزود: مسئله جابجايي ها نبايد موجب سستي يا عدم جديت مديران در مسئوليت هاي اجرايي شود و انتظار مي رود مديران مسئوليت خود را براساس وظايف محوله تا هنگامي كه در سمت خود پابرجا هستند به انجام رسانند.

وي تاكيد كرد: اگر مديري مطابق با منافع ملي جابه جا شد، اين جابه جايي ها نه به معناي ضعف بلكه به معناي حقي طبيعي بوده و اين امر لازمه حركت جديد و رو به جلو دستگاه هاي اجرايي و مجموعه نظام اسلامي است.

وي تصريح كرد: از همه گروه هاي سياسي كه در انتخابات يازدهم نقش داشته اند خواهش مي كنم اين سرباز كوچك را با تحليل درست از مشكلات استان و ارائه راهكار ياري كنند و به دنبال ارائه ليست و يا فهرست نباشند.

رشيديان تاكيد كرد: بنده آمادگي شنيدن انتقادات را دارم و اميدوارم بتوانم از رهنمودهاي دلسوزان نظام و مردم استفاده كرده و استان را به سمت رشد و پيشرفت هدايت كنم.

وي با تاكيد بر تحقق حماسه اقتصادي بيان كرد: اميدواريم حماسه اقتصادي با كمك آحاد ملت و مشاركت تمامي دستگاه ها محقق شود.

به گفته وي حماسه اقتصادي با توجه به الگوي اقتصاد مقاومتي و كمك بخش خصوصي محقق مي شود.

کد خبر 2253690

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha