پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۰ اسفند ۱۳۹۲، ۱۴:۳۸

همایش روز جهانی کلیه برگزار شد

همایش روز جهانی کلیه برگزار شد

همایش روز جهانی کلیه با حضور نماینده سازمان بهداشت جهانی، رئیس هیئت مدیره انجمن بیماران کلیوی ایران، مدیر کل اداره سلامت شهرداری تهران و جمعی از مسئولان و دست اندرکاران حوزه سلامت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد آسایی نماینده سازمان بهداشت جهانی در منطقه مدیترانه شرقی طی سخنانی اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت بیماریهای غیر واگیر در دنیا به حالت اپیدمی در آمده و در حقیقت زمانی سرخک، مالاریا و سل جان انسانها را می گرفت در حالی که اکنون بیماریهای دیابت، فشار خون، ژنتیک و بیماریهای قلبی و عروقی مهمترین عامل مرگ و میر در دنیاست.

وی با بیان اینکه بیماریهای کلیوی قابل پیشگیری هستند تصریح کرد: که این امر به اخلاق فرهنگی، اجتماعی و سبک زندگی بر می گردد.

نماینده سازمان بهداشت جهانی گفت: باید بتوانیم با تشخیص به موقع غربال گری های لازم را انجام دهیم و به طور کلی مسئولین بهداشت و درمان باید هزینه های این امر را تامین نمایند.

علل شایع بیماریهای کلیوی در ایران

در ادامه این همایش دکتر محمد مهدی گلمکانی مدیر کل اداره سلامت شهرداری تهران گفت: شایعترین علل ابتلا به بیماریهای کلیوی دیابت، فشار خون و مصرف دخانیات است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در خانه های سلامت کشور کانونهای پیشگیری از چاقی، دیابت و فشار خون شکل گرفته است.

گلمکانی تاکید کرد: مسئولان باید با اصلاح مبتکرانه از ظرفیتها در امر افزایش سطح آگاهی و آموزش محلات نسبت به بیماریهای نام برده اقدام کنند.

بیماران کلیوی نیازمند حمایت مردم و دولت

در ادامه این همایش مصطفی قاسمی رئیس هیئت مدیره انجمن بیماران کلیوی ایران خاطرنشان کرد: در حال حاضر 40 درصد از بیماران دیابتی و بعد از آن بیماران فشار خون و سپس بیماریهای مزمن قلبی به افراد دیالیزی تبدیل شده اند.

وی با بیان اینکه انجمن بیماران کلیوی 168 شعبه در سراسر کشور دارد بیان کرد: همچنین 70 هزاربیمار تحت پوشش این انجمنها قرار دارند.

کد خبر 2254286

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha