پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ اسفند ۱۳۹۲، ۱۷:۴۵

مدیرکل جدید امور اجتماعی استانداری گیلان معرفی شد

مدیرکل جدید امور اجتماعی استانداری گیلان معرفی شد

رشت – خبرگزاری مهر: طی مراسمی با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان یونس رنجکش به عنوان مدیرکل جدید امور اجتماعی استانداری گیلان معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر،  معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان ظهر چهارشنبه در آئین معارفه مدیرکل اجتماعی استانداری گیلان گفت: مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی ایران امانتی در دست مسئولان و زمینه‌ای برای خدمت‌رسانی به مردم است.

محمد احمدی‌پور افزود: نیت خالص در کلام، گفتار و عمل می ‌تواند مردم را با مسئولان همراه کند و نخستین گام در تحقق این هدف کلام خالص و نیت برای خدمت از سوی مسئولان است.

وی همچنین با اشاره به داشتن روحیه جهادی در برخورد با مسائل نظام و انقلاب اسلامی اظهارداشت:  برای استمرار  و تداوم نظام باید با روحیه جهادی پا در رکاب انقلاب ماند.

معاون استاندار گیلان ادامه داد: پست و مقام امانتی در اختیار افراد است و باید از آن به عنوان وسیله ای برای خدمت به مردم و رفع محرومیت استفاده کنند.

وی همچنین با بیان اینکه مسئولان باید وظیفه خود را درست انجام دهند تا ماندگار شوند، افزود: والاترین هدف در مسئولیت ‌ها  رضای الهی است.

احمدی‌پور  اظهارداشت: مدیریت، میدان خدمت به مردم به نحوی شایسته و ارزنده است.

وی تصریح کرد: صداقت، صمیمیت، صبوری و شکیبایی، صراحت، صلابت و صفا از اصول اساسی در مدیریت و خدمت به مردم است.

به گزارش خبرنگار مهر،  در ادامه این مراسم  از زحمات عزیز پور عزیزی مدیرکل سابق امور اجتماعی استانداری گیلان تقدیر  و یونس رنجکش به عنوان مدیرکل جدید منصوب شد.

کد خبر 2255306

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha