به گزارش خبرنگار مهر، علی عمویی ظهر چهارشنبه در حاشیه مراسم غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدا در رشت افزود: به مناسبت روز گرامیداشت شهدا دانش آموزان گیلانی با حضور در 200 گلزار شهدا در سراسر استان با آرمان های شهدای والامقام تجدید بیعت کردند.
وی اظهارداشت: الگوگیری جوانان ایران اسلامی از آرمان ها و اندیشه های شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی نقش اثرگذاری دربرابر جنگ نرم و توطئههای دشمنان ایفا می کند.
معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهیدو امورایثارگران گیلان تكريم و تعظيم شهيدان را تلاشي مقدس دانست و گفت: برای تحقق اهداف و آرمان های اسلام و انقلاب باید فرهنگ ایثار و شهادت را به درستی برای نسل جوان تبیین کرد.
وی با بیان اینکه این مراسم بصورت همزمان در سراسر استان در روز 21 اسفند برگزار شد، افزود: این حرکت یک کار ابتکاری در گیلان بود که در نخستین سال 30 درصد از گلزارهای شهدای استان از سوی دانش آموزان گلباران و غبارروبی شد.
در این مراسم دانش آموزان به همراه معلمان و مسئولان مدارس اقدام به غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدا کردند.
نظر شما