محمد جواد اسكندرلو عضو هيئت علمي مركز جهاني علوم اسلامي در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" اظهار داشت : در برخي از منابعي كه به عنوان كتابهاي درسي در مقاطعي چون دانشگاه مورد استفاده قرار مي گيرند ، ضعفها و حتي اشكالات بسياري وجود دارد كه بايد مسئولان امر ، در راستاي رفع آنها اقدامات لازم را داشته باشند .
وي با اشاره به اينكه برخي از منابع اصلي قرآني براي كنكور و دانشگاه با مواضع تشيع و برداشتهاي علماي شيعه ، اختلاف دارد ، بر ضرورت توجه به اين اشكالات تأكيد كرد و گفت : شك نيست كه وجود چنين اختلافاتي در چنين منابعي ، تأثيرات جبران ناپذيري را در پي خواهد داشت .
عضو هيئت علمي مركز جهاني علوم اسلامي در ادامه بر ضرورت بازنگري كتابهاي آموزشي تأكيد كرد و يادآورشد : در چنين شرايطي جايگزين كردن كتابهاي تأئيد شده يكي از راهكارهاي بسيار مناسب براي رفع نواقص و ضعفهاي موجود است .
اسكندرلو سرعت در پرداختن به اين موضوع را ضروري اعلام و تصريح كرد : چنانچه در اين زمينه اقدامات اساسي ، در اسرع وقت صورت نگيرد ، نتايجي كه از تدريس و پرداختن به منابع ضعيف ، ناقص و اشتباه ايجاد خواهد شد ، در بسياري موارد جبران ناپذير و مخرب است .
نظر شما