به گزارش خبرنگار مهر، جلسه شورای اداری استان ظهر پنجشنبه با حضور علی عبدالعلی زاده مشاور وزیر کشور در امور توسعه مناطق و ریاست مرتضی روزبه استاندار قزوین، درسالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد.
اميد علی پارسا در این جلسه اظهارداشت: همه بايستی فرمايشات مقام معظم رهبري درخصوص اقتصاد مقاومتي را نصب العين كارهاي خود قرار دهيم و سياست های 24گانه، مولفه های 10 گانه، الزامات و انگيزه هاي مهمي در مجموعه سياست هاي ايشان وجود دارد که اميدوارم در استان بتوانیم عامل به اين سياست ها باشیم.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری قزوین افزود: با توجه به اشراف آمار و اطلاعات و سند آمايش استان به عنوان يك طرح نوآور در كشور اميدوارم با استفاده ازظرفيت ها و پتانسيل هاي استان و مجموع مديران و كارشناسان خدمات مطلوبی به استان ارائه کنیم.
این مسئول یادآورشد: در اقتصاد برنامه ريزي با واقعیتی به نام کمبود منابع مواجهیم که باید با اولويت بندي بتوانیم تصميمات مهمي اتخاذ کنیم.
پارسا تصریح کرد: تلاش می کنم ضمن تعامل فعال با مديران و كارشناسان و بدنه استان همه مسائل در قالب قانون و شايسته سالاري پيش برود و با مشاركتي كار كردن امور و نگاه یکسان در داخل استانداري به همه معاونت ها و در استان نيز كل ادارات بستر تمركز زايي، تفويض اختيار و عدالت را پیاده کنیم.
معاون جديد برنامه ريزي استاندار در ادامه بيان كرد: بدون وجود دولت توسعه خواه و مسلط به قانون، توسعه امكان پذير نخواهد بود زیرا به طور طبیعی دولت ها محدود مشروط و كاهنده هستند.
پارسابا بيان اينكه استان قزوين در اكثر شاخص ها رتبه خوبي دارد افزود: توسعه با شكوفايي استعداد یکایک افراد استفاده و حداكثر ظرفيت ها امكان پذير خواهد بود اميدوارم بتوانم مكمل خوبي براي اساندار و همه مديران استان باشم.
نظر شما