پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ اسفند ۱۳۹۲، ۹:۳۱

آیت‌الله صفایی بوشهری:

انتقاد از دیدار اشتون با فتنه‌گران/ لزوم برخورد با برگزارکنندگان این ملاقات

انتقاد از دیدار اشتون با فتنه‌گران/ لزوم برخورد با برگزارکنندگان این ملاقات

بوشهر - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با انتقاد از دیدار اشتون با فتنه‌گران گفت: این ملاقات با عزت ایران منافات دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی‌بوشهری عصر پنجشنبه در یادواره سرداران و 200 شهید شهرستان تنگستان اظهار داشت: شهدا نقش بسیار مهمی در اقتدار و عزت امروز کشور ما دارند و آثار و برکات حرکات آنها را به خوبی می‌بینیم.

وی شهادت را اوج کمال انسانی، دینی و ملی دانست و خاطرنشان ساخت: حرکت در مسیر شهادت حرکتی بسیار ارزشمند و مطلوب است و شهدت را می‌توانیم راه عزت و سربلندی و موفقیت بدانیم.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر اضافه کرد: همه انسان‌ها برای اثبات ارزشمندی و توانایی‌های خود تلاش‌های بسیار زیادی را در طول زندگی انجام می‌دهند که اوج این ارزشمندی و توانمندی شهادت است.

وی با بیان اینکه ترویج فرهنگ شهادت راه مهمی برای ماندگاری و سربلندی یک ملت است، تصریح کرد: شهرستان تنگستان همواره مهد شهید و شهادت پروری بوده است و این شهرستان را باید شیرستان جهان اسلام بدانیم.

صفایی‌بوشهری با بیان اینکه مردم تنگستان روحیه ولایت‌مداری، جان‌نثاری و دین‌داری خود را در طول تاریخ نشان داده‌اند، تصریح کرد: مردم تنگستان نامشان به عنوان استعمارستیزی می‌درخشد و دلیران تنگستان در مقابله با استعمارگران چهار بار به پیروزی رسیدند.

وی در ادامه بیان داشت: در ایام فاطمیه باید احترام این روزها نگه داشته شود و برگزاری برنامه‌های موسقی کنسرت  با خط شهدا و آرمان‌های آنان منافات دارد و باید احترام این ایام را داشته باشیم.

امام جمعه بوشهر همچنین با انتقاد از دیدار کاترین اشتون با فتنه گران، تصریح کرد: اینگونه برنامه‌ها با عزت ایران منافات دارد و لازم است که با برگزارکنندگان این ملاقات برخورد شود چرا که هیچ کشوری اجازه نمی‌دهد که مسئولان کشوری دیگر به مخالفان آن نظام دیدار و گفتگو کنند.

کد خبر 2255906

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha