پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ اسفند ۱۳۹۲، ۱۰:۳۱

احمدی در گفتگو با مهر:

اشتون چرا به ملاقات آرمیتا و علیرضا نرفت

اشتون چرا به ملاقات آرمیتا و علیرضا نرفت

چالوس - خبرگزاری مهر: دبیر مجمع نمایندگان مازندران، ملاقات دزدانه کاترین اشتون با سران فتنه را خیانت به کشور دانست و گفت: اگر برای ایشان حقوق بشر مهم بود باید به ملاقات آرمیتا و علیرضا فرزندان شهدای هسته ای می رفت.

قاسم احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با قدردانی از پیگیری خانم اشتون در زمینه 1+ 5 گفت: ملاقات دزدانه وی را خیابانت به کشور خودمان می دانین و اگر اتباع خارجی وارد کشور می شوند باید با یک حساب و کتاب خاصی وارد شوند.

وی اظهار داشت: اگر برای ایشان حقوق بشر مهم بود، چرا به ملاقات آرمیتا و علیرضا فرزندان شهدای هسته ای ما نرفتند و این نشان از غرض است که وجود دارد و کسانیکه با ایشان همکاری کردند باید پاسخگو باشند.

یک وجب از خاک مازندران کم نخواهد شد

وی در خصوص میانکاله گفت: ما به هیچ عنوان نمی گذاریم یک وجب از مساحت استان کم شود و این 23 هزار کیلومتر به همین شکل می ماند و میانکاله بخش جدایی ناپذیر است.

نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در خصوص بیمارستان جدید چالوس گفت: در بیمارستان جدید حدود 90 نیروی انسانی جدید را پیش بینی کردیم و این بیمارستان از لحاظ ساختمانی و پشتیبانی کامل شده است و فعلا در بحث تجهیزات درمانی در حال تامین هستیم.

وی افزود: دستگاه سی تی اسکن جدید را در تلاشیم تا قبل از عید مستقر کنیم، همیطور رادیولوژی هم با امکانات کامل نصب می شود.

وی افزود: با مشورتی که با دکتر جان بابایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی در خصوص افتتاح این مرکز در هفته سلامت انجام شد، آن را منوط به خریداری تجهیزات و انتقال واستقرار آنها بیان کردیم.

احمدی با اشاره به این مطلب که بخش بهداشت ودرمان با مشکل اعتبارات درگیر است افزود: قرار شد مبلغ 19 میلیارد تومان را با رای دولت به این بخش تزریق کنیم.

احمدی در خصوص گاز رسانی به کجور گفت: با توچه به مکاتبات انجام شده در خصوص گاز رسانی به آن منطقه در بحث مطالعاتی مشکلی وجود ندارد و ما منتظر اعتبارات آن هستیم و امیدواریم در سال 93 به اتمام برسد.

کد خبر 2255975

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha