پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ اسفند ۱۳۹۲، ۱۳:۴۱

حجت الاسلام حدادیان:

برنامه های مساجد باید موجب رشد، حرکت و پیشرفت در اخلاق شود

برنامه های مساجد باید موجب رشد، حرکت و پیشرفت در اخلاق شود

سمنان - خبرگزاری مهر: مسئول دبیرخانه کانون فرهنگی هنری مساجد استان سمنان با تاکید بر اینکه برنامه این کانون ها باید موجب رشد، حرکت و پیشرفت در اخلاق و رفتار شود عنوان کرد: پیشرفت در حوزه های درسی، علمی و مبانی اعتقادی باید از شاکله ها و شاخصه های اصلی این برنامه ها باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد رضا حدادیان صبح شنبه در نشستی با رئیس اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان مهدیشهر گفت: فعالان کانون های مساجد تلاش زیادی را در این مجموعه دارند و ما نیز سعی می کنیم آنگونه که شایسته و بایسته است در خدمت این مجموعه باشیم تا تبلور عینی کانون های فرهنگی هنری در نظام، کشور و محله ها دیده شود و برجستگی های به عمل آمده از برنامه های فرهنگی و هنری را شاهد باشیم.

وی اظهار داشت: اعضای کانون های مساجد باید تلاش کنند از این فرصت و امکاناتی که وجود دارد به خوبی استفاده کنند تا در آینده نیز بتوانند چرخه کشور را به دست گرفته و در نظام اجتماعی تأثیرگذار باشند.

مسئول دبیرخانه کانون فرهنگی هنری مساجد استان سمنان اضافه کرد: لازم است اثرات برنامه های کانون های مساجد را در خانواده ها مشاهده کنیم تا بازدهی تربیتی در خانواده رخ دهد و نشان گر این باشد که افراد با حضور در مسجد، رشد یافته و رکود و سکون در آنها نبوده است.

ضرورت پیوند اخلاق و معنویات با مسجد

حدادیان با اشاره به لزوم پیوند اخلاق و معنویات با مسجد اظهار کرد: ما معتقد هستیم که مسجد باید با اخلاق و معنویات پیوند بخورد زیرا این موضوع یک ضرورت است.

وی با بیان اینکه مساجد می‌توانند کانون جنبش و تلاش و کوشش برای جوانان و امور مردم باشد، اذعان کرد: در مساجد می‌توان برای آبادانی دنیا و آبادی آخرت تلاش و کوشش کرد و این مهم باید در دستور کار جوانان قرار گیرد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه کانون‌های مساجد با هدف استفاده از ظرفیت جوانان و مردم که در حول محور مسجد زندگی می‌کنند در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی، هنری و ... تاسیس شده است، تصریح کرد: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد با اجرای برنامه‌ها و طرح‌های متنوع فرهنگی هنری در راستای اهداف خود پرداخته است.

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص بهره‌مندی از فعالیت‌های مساجد در استان‌ها خاطرنشان کرد: کانون‌های فرهنگی و هنری ظرفیت مطلوبی در کنار مساجد محسوب می‌شوند که تا کنون مثمر ثمر بوده‌اند.

فعالیت کانون های مساجد در راستای ترویج فرهنگ دینی است

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مهدیشهر نقش کانون های مساجد را در راستای اشاعه و ترویج فرهنگ دینی و مبارزه با تهاجم فرهنگی ضروری دانست.

محمد علی یوسفیان ضمن اشاره به نقش کانون های مساجد در راستای اشاعه و ترویج فرهنگ دینی و مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمن و ارائه برنامه های فرهنگی هنری در راستای جذب جوانان به سمت مساجد، گفت: وجود کانون های فرهنگی هنری در کنار مساجد و ارائه برنامه های متنوع سبب می شود جوانان در برابر آسیب های فرهنگی مصون مانده و همیشه در صحنه باشند.

 وی با تاکید به فراگیری مهارت‏ های مختلف در کنار توجه به معنویت و جهت‏ گیری فعالیت کانون‏ ها، ادامه داد: برخی کانون‏ های مساجد شهرستان مهدیشهر با برنامه‏ ریزی مناسب نه تنها الهام ‏بخش در حول و حوش مسجد بلکه برای شهر بوده‏ اند.

یوسفیان افزود: پیوند بین مسجد و کار و تلاش خیرخواهانه، نشان می‏دهد که جوانان و نوجوانان این کانون پیام ‏های حیات‏ بخش و جامعه ‏ساز زندگی با محوریت مسجد را دریافت کرده‏ اند.

کانون های فرهنگی و هنری مساجد فراتر از یک تشکل فرهنگی است

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مهدیشهر با بیان اینکه کانون های فرهنگی و هنری مساجد فراتر از یک تشکل فرهنگی و هنری هستند و کار فرهنگی و اعتقادی می کنند، گفت: در طول تاریخ هرکسی منشاء خیر بوده و از مسجد برخواسته و مسجد محل رشد و نمو فکری و اعتقادی بوده است.

یوسفیان با اشاره به اینکه هر مجموعه ای که با مسجد مرتبط است کار بزرگی انجام می دهد، گفت: باید همه ابزارها با محوریت مسجد باشد.

وی، افزود: اعتقاد ما این است که تلاش برای کانون های مساجد یک تلاش و وظیفه اصلی ارشاد است و کارآمدی مدیران در ارتباط با مساجد است.

مهمترین عنصر کانون های مساجد دغدغه فرهنگی است

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مهدیشهر با اشاره به نحوه فعالیت کانون های این شهرستان گفت: همه کانون های مساجد شهرستان برآیند خوبی داشته اند و مهمترین عنصر این کانون ها دغدغه فرهنگی است.

وی با تاکید بر اینکه تربیت نیروهای متعهد و متخصص باید توسط کانون های مساجد مد نظر قرار گیرد، گفت: متاسفانه هنرمندان مسجدی کمتر در جامعه وجود دارند و اهداف انقلاب در هنر امروزی کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

یوسفیان خاطرنشان کرد: باید با تربیت هنرمندان مسجدی و تربیت نیروهای متعهد فرهنگی و هنری بتوانیم در عرصه هنر به ویژه سینمایی اهداف انقلاب ارائه شود.

وی در خاتمه با اشاره به اهمیت مساجد از دیدگاه امام خمینی(ره) ابراز داشت: زمانی تعبیر سنگر برای مساجد در بحث دفاع نظامی بود و اکنون مکانی برای دفاع فرهنگی و مقابله با تهاجم دشمنان به دین و فرهنگ است.

کد خبر 2256653

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha