پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ اسفند ۱۳۹۲، ۸:۲۵

بهاور خبر داد:

شناسایی و دستگیری 22 زمینخوار در شهرستان دامغان/ دست اندازی سودجویان به درختچه های تاغ

شناسایی و دستگیری 22 زمینخوار در شهرستان دامغان/ دست اندازی سودجویان به درختچه های تاغ

دامغان - خبرگزاری مهر: رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان از شناسایی و دستگیری 22 زمین خوار در این شهرستان خبر داد و گفت: این افراد 11 هکتار اراضی ملی را تصاحب کرده بودند.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد علی بهاور صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان ضمن اشاره به اینکه 22 زمینخوار که 11 هکتار اراضی ملی را به تصاحب خود در آورده بودند از ابتدای سال جاری شناسایی، دستگیر و تحویل مقام قضایی شدند افزود: ارزش زمین های تصاحب شده از سوی این زمین خواران یک میلیارد و 500 میلیون ریال تخمین زده شده است.

وی خاطر نشان کرد: این اراضی پس از خلع ید از متجاوزان به عرصه های ملی، به نام دولت جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی از سوی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور و از سوی اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دامغان سند خوردند.

دست اندازی سودجویان به درخچه های تاغ در دامغان

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان همچنین از دست اندازی سودجویان به درختچه های تاغ در سطح شهرستان خبر داد و تصریح کرد: این گونه گیاهی بعنوان پوششی بسیار ارزشمند برای منطقه بشمار می رود چرا که متأسفانه روز به روز از وسعت جنگل ها کاسته و بر بیابان افزوده می شود.

بهاور با اشاره به نقش سیاست های نادرست، عدم فرهنگ سازی و سودجویی های برخی افراد در نابودی جنگل ها عنوان کرد: هر روز جنگل ها را از دست می دهیم و در مقابل سعی می کنیم پارک های جنگلی ایجاد کنیم یا حیات وحشی را از بین می بریم و به دنبال ساخت و گسترش باغ وحش ها هستیم.

وی با یادآوری نامگذاری و شعار "منابع طبیعی با مردم و برای مردم"  و اینکه برای احیای مراتع به شدت نیازمند همکاری مردم و بهره برداران هستیم اذعان داشت: در حال حاضر یک هزار و 200 نفر با بیش از 144 هزار واحد دامی از مراتع این شهرستان استفاده می کنند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان در خاتمه با بیان اینکه بیش از 700 هزار هکتار از عرصه های منابع طبیعی شهرستان قابلیت طرح های آبخیزداری و جلوگیری از هدر رفت آب را دارند اظهار داشت: از مراکز آموزش عالی و دانشگاه های موجود در شهرستان می خواهیم که بخشی از پایان نامه ها و بودجه های پژوهشی خود را به تحقیق در این زمینه برای بهره برداری بهتر از منابع ارزشمند طبیعی اختصاص دهند.

کد خبر 2257060

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha