پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ اسفند ۱۳۹۲، ۸:۲۳

طی سال جاری انجام شد؛

انجام 7 میلیون روز تبلیغ در سطح کشور/ ساماندهی 25 هزار و 500 نفر مبلغه

انجام 7 میلیون روز تبلیغ در سطح کشور/ ساماندهی 25 هزار و 500  نفر مبلغه

شاهرود - خبرگزاری مهر: مدیرکل امور مبلغین و مساجد سازمان تبلیغات اسلامی از انجام هفت میلیون و 500 هزار روز تبلیغ از ابتدای سال جاری تا کنون در سطح کشور خبر داد.

حجت الاسلام حسن رقیمی در گفتگو با خبرنگار مهر از انجام دو میلیون و 500 هزار روز تبلیغ طی سالجاری در سطح کشور خبر داد و افزود: این تعداد روز تبلیغ در مناسبت های مختلف ملی و مذهبی انجام شده است.

وی تصریح کرد: در راستای تبلیغ آموزه های دینی و تعالیم قرآنی در سالجاری با هماهنگی های انجام گرفته تعداد دو هزار روحانی مستقر و سه هزار نفر طرح هجرت در مناسبت های  مختلف ملی و مذهبی به مساجد شهری و روستایی کشور اعزام شدند.

نیاز روستاهای کشور به هزار و 331 روحانی

مدیر کل امور مبلغین و مساجد سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه برای تامین روحانی در مناطق محروم و روستاهای بالای 200 خانوار در کل کشور نیاز به هفت هزار و 331 روحانی بوده اظهار داشت: امیدواریم طی یک برنامه ریزی پنج ساله به این هدف دست پیدا کنیم.

رقیمی افزود: در بحث آموزش روحانیان، تعداد 10 هزار نفر از شبکه تبلیغی تحت پوشش تغذیه فکری مدام قرار داشته و به طور مستمر بسته ای آموزشی از جمله کتب، لوح فشرده و ماهنامه برای آنها ارسال می شود.

یک هزار خانه عالم در حال ساخت/ ساماندهی 25 هزار و 500  نفر مبلغه

مدیر کل امور مبلغین و مساجد سازمان تبلیغات اسلامی، مردمی کردن اعزام را از اهداف مهم این نهاد عنوان کرد و گفت: برای رسیدن به این هدف نیازمند مساعدت های مردم و مسئولان هستیم.

رقیمی با بیان اینکه چهار هزار و 500 خانه عالم در کل کشور وجود دارد افزود: از این تعداد، یک هزار واحد در حال ساخت است که به زودی به بهره برداری خواهد رسید.

وی همچنین از ساماندهی 25 هزار و 500  نفر مبلغات حوزوی و سنتی خبر داد و گفت: از این تعداد 11 هزار نفر مبلغات سنتی هستند که تاکنون شناسایی شدند.

مدیر کل امور مبلغین و مساجد سازمان تبلیغات اسلامی در پایان، اولویت بندی آسیب های مناطق، مطالب رهبری و تبلیغ اسلام ناب محمدی را از مهمترین اهداف این نهاد برشمرد.

کد خبر 2257061

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha