پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ اسفند ۱۳۹۲، ۹:۴۰

دستگاه قضایی با برهم زنندگان شادی مردم به شدت برخورد می‌کند

دستگاه قضایی با برهم زنندگان شادی مردم  به شدت برخورد می‌کند

قزوین- خبرگزاری مهر: دادستان عمومی و انقلاب قزوین گفت: دستگاه قضایی خواهان شادی مردم است حال برخی ممکن است بخواهند از چهارشنبه آخر سال برای خودنمایی و سودجویی کاذب سوء استفاده کنند بودن که با برهم زنندگان برنامه های شادی مردم و همچنین متعدیان به حدود قانونی و شرعی برخورد می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی در نشست ستاد پیشگیری و جرائم خاص استان قزوین اظهارداشت: در روزهای پایانی سال هستیم و ممکن است به دلیل نزدیکی زمان چهارشنبه آخر سال و شب عید برخی بخواهند از این فضا سوء استفاده کنند و امنیت جامعه را برهم زنند.

وی ادامه داد: انتظار ما از مسئولان قضایی این است که در ایام تعطیلات و چهارشنبه آخر سال در حوزه های قضایی خود حضور پر رنگی داشته باشند تا بتوانیم در تأمین نظم و امنیت عمومی گام های موثرتری برداریم.

دادستان عمومی و انقلاب قزوین اضافه کرد: ما باید حضور پررنگی داشته باشیم تا مردم با خیال راحت به مسافرت بروند و ایام عید را سپری کنند تا تصادف و سرقتی نباشد و ایام تعطیلات مردم به خوبی بگذرد و شیرینی تعطیلات بیشتر شود.

وی افزود: خودنمایی برخی از فضای شادی و نشاط مردم موجب خسارت به اموال عمومی و بیت المال و حتی خسارت جانی به خردسالان و افرادی که نسبت به خطرات مواد محترقه غیر مجاز ناآگاهند، می شود.

حجت الاسلام صادقی نیارکی عنوان کرد: یکی از مسائل پیش رو موضوع چهار شنبه آخر سال است، این زمان فرصتی است که مردم به جشن و شادی می پردازند اما گاهی برخی افراد ناآگاه، سودجوی کاذب، فرصت طلب ممکن است بخواهند این فرصت تفریحی مردم را به ساعت های تلخی تبدیل کنند.

وی تصریح کرد: مجموعه دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و در کل مجموعه نظام با برگزاری برنامه های شاد برای مردم مخالفتی ندارد اما برخی ممکن است بخواهند از چهارشنبه آخر سال برای خودنمایی و سودجویی کاذب سوء استفاده کنند بودن که با برهم زنندگان برنامه های شادی مردم و همچنین متعدیان به حدود قانونی و شرعی برخورد می شود.

دادستان عمومی و انقلاب قزوین توضیح داد: هر کشوری دارای فرهنگ و ارزش هایی است؛ کشور ما نیز کشوری با فرهنگ غنی و تاریخی است که انجام برخی اعمال از سوی عده ای قلیل نه با معیارهای فرهنگی تاریخی ما مطابقت دارد و نه حدود شرعی و اعتقادات ما آن را می پذیرد از این رو هر کس از خط قرمز اعتقادات دینی، ارزش های اسلامی و آداب فرهنگی عبور کند باید در محضر قانون پاسخگو باشد.

کد خبر 2257911

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha