به گزارش خبرنگار مهر، اینترنت امروزه به یک جزء جدانشدنی زندگی تبدیل شده است چراکه زندگی روزمره و کار بسیاری از افراد جامعه به اینترنت گره خورده است و جزو لاینفک زندگی کنونی است.
نحوه استفاده از اینترنت در کشور ابتدا به صورت دایل آپ انجام می شد که سرعت آن بسیار پایین و به نوعی زجر آور بود اما با ورود خطوط پرسرعت تاحدودی در وضعیت و سرعت اینترنت تغییرات اساسی و تحولات چشمگیر پدید آمد.
البته با وجود شرکتهای مختلف بخش خصوصی در ارایه خدمات به مشتریان اینترنت پرسرعت، شرکت مخابرات نیز با ورود خود به این جرگه سعی در رقابت با دیگر بخشهای خصوصی دارد که رضایت کاربران مخابرات در این زمینه متغیر است چرا که نوسان سرعت در خدمات شرکت مخابرات بسیار زیاد است.
یکی از کاربران اینترنت مخابرات که ساکن یکی از روستاهای اطراف گرگان است و چند سالی است که از اینترنت مخابرات استفاده می کند در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: متاسفانه در روستاها تنها می توانیم از اینترنت مخابرات استفاده کنیم و شرکت های خصوصی خدمات خود را هنوز به روستاها گسترش نداده اند.
محمد قربانی افزود: اینترنت مخابرات هم با نوسان زیادی رو به روست به طوری در بعضی روزها حتی باز کردن یک ایمیل نیز ممکن نیست و سرعت پایین آن کلافه کننده است.
وی تصریح کرد: مراجعات به مخابرات و پشتیبانی ADSL نیز تغییر و تفاوت چندانی در نتیجه و سرعت اینترنت حاصل نمی کند و نوسان سرعت تاکنون همچنان ادامه دارد! جالب این جاست که تفاوتی نمی کند که چه سرعتی را خریداری کرده ای چون به هر حال نوسان و کاهش سرعت در همه موارد وجود دارد.
یکی دیگر از کاربران اینترنت مخابرات که ساکن روستای محمدآباد گرگان است در این زمینه گفت: بزرگترین مشکل ما در اینترنت ADSL مخابرات سرعت پایین و قطعی های زیاد است و گاهی هفته ها این نوسان و سرعت پایین ادامه دارد که کاربران را با مشکلات زیادی مواجه می کند.
فاطمه مکتبی افزود: اینترنت نامحدود در خدمات دهی مخابرات سرعت پایین تری دارد و برخی کاربران اعتقاد دارند که دلیل سرعت پایین اینترنت نامحدود در چند ماهه اخیر خدماتی است که مخابرات به صورت ویژه تر به کاربران اینترنت محدود پرداخت ارائه کرده است.
این کاربر ادامه داد: تنها انتخاب ما در روستا استفاده از اینترنت مخابرات است و به شرکت های خصوصی که مراجعه می کنیم خدمات اینترنتی به روستاها ارائه نمی دهند و دلیل این عدم ارائه خدمات را نمی دانیم.
وی اضافه کرد: این عدم ارائه خدمات شرکت های خصوصی در حالی است که گاهی باید برای همان اینترنت مخابرات نیز مدت ها در صف خالی شدن پورت بود و گاهی این انتظار سه 3تا 6 ماه گاه به طول می انجامد.
وی تصریح کرد: اگر چه با تقویت پورت مخابرات در برخی از روزها سرعت اینترنت مطلوب است ولی نوسان سرعت همچنان وجود دارد که موجبات نارضایتی کاربران را فراهم کرده است.
این کاربر اینترنت مخابرات اظهار کرد: مسئولان نسبت به خرید اینترنت از سوی مخابرات تبلیغات رسانهای میکنند در حالیکه پس از فروش ADSLاینترنت به مشکل اینترنتی توجهی نداشته و خواسته مشتری برایشان اهمیت کمتری دارد.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان نیز در خصوص وضعیت سرعت اینترنت در استان گفت: در یک ماهه اخیر نه تنها پهنای باند اینترنت کاهش نیافته است بلکه در دو ماه اخیر (310 مگابیت بر ثانیه) پهنای باند اینترنت استان افزایش یافته است.
سید مهدی حسینی در خصوص عدم سرمایه گذاری شرکت های خصوصی در اینترنت روستایی اظهار کرد: با توجه به این که در روستاها سرمایه گذاری به دلیل درآمد پایین نسبت به شهرها اقتصادی نیست، شرکت های خصوصی تمایلی به سرمایه گذاری در این بخش ندارند و این در صورتی است که تمام شرایط واگذاری اینترنت در بسیاری از نقاط روستایی توسط شرکت مخابرات فراهم شده است.
مدیر عامل شرکت مخابرات استان تعداد کاربران اینترنت خانگی فعال شرکت مخابرات در سطح استان را در حال حاضر بیش از 67 هزار مشترک عنوان کرد و گفت: نه تنها بستر اینترنتی در سطح استان فراهم است بلکه طرح توسعه سال آتی نیز تدوین و اجرا می شود.
با توجه به اینکه هماکنون اینترنت به جزء لاینفک زندگی مردم ما چه در زمینه مشاغل و چه در زمینه تفریحات تبدیل شده است مسئولان ما نیز باید با ایجاد شرایط مساوی برای رقابت، ارایه خدمات به مشتریان را در دستور کار خود قرار دهند و خدمترسانی خود به مردم را ارتقاء بخشیده و به فکر آسایش و راحتی در امورات مردم باشند.
نظر شما