به گزارش خبرنگار مهر، حسن فیروزی شامگاه دوشنبه در مراسم آغاز به کار نمایندگی انجمن مدیریت راهبردی ایران در استان کردستان اظهار داشت: بر اساس منابع موجود و نیازها مدیریت استراتژیک در استان باید راه اندازی شود.
وی افزود: با این روش می توان در راستای توسعه استان میانبر هایی توسعه را در استان فراهم کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان بیان کرد: در استان کردستان ظرفیت های فراوانی از جمله نیروی انسانی خلاق و مستعد، منابع آبی، معادن، گردشگری و کشاورزی وجود دارد و متاسفانه در حال حاضر تناسبی بین این ظرفیت ها و سرانه پایین درآمد مردم استان، بیکاری و سایر شاخص های دیگر وجود ندارد.
فیروزی پیدا کردن راهکارهای عملی و میانبرها برای تسریع در روند توسعه استان و برون رفت از شرایط فعلی را وظیفه نخبگان و چهره های علمی و مراکز علمی آموزشی استان دانست و یادآور شد: با آغاز به کار نمایندگی انجمن مدیریت راهبردی در استان می توان بیشتر به اهداف مورد نظر دست یافت.
وی ادامه داد: گفتگو، تبادل نظرات و تعاملات سازنده اولویت کاری دولت است که در توسعه همه جانبه کشور نقش سازنده ای ایفا می کند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان به شاخه مدیریت استراتژیک به عنوان یکی از علوم جدید در دنیا نیز اشاره کرد و گفت: این شاخه مدیریتی در پی پاسخ به نیازهای جدید در سطح دنیا ایجاد شده و به دنبال پاسخگویی به نیازهای جامعه است.
فیروزی با اشاره به اینکه منابع موجود در کشورها محدود و نیازهای بشری نامحدود است، اظهار داشت: مدیریت استراتژیک راهکارهای رسیدن به توسعه براساس منابع موجود هر کشور را تدوین می کند و از این رو یک نیاز اصلی در راستای توسعه به شمار می رود.
وی وجود کانون ها و مراکز علمی برای تزریق افکار و نظرات علمی و تخصصی در حوزه مدیریتی در بدنه دستگاه های اجرایی استان را لازم و ضروری دانست و افزود: استانداری کردستان از وجود چنین مراکزی در استان حمایت و استقبال می کند.
در ابتداي اين مراسم سيد هاشم هدايتي نيز در سخناني به اهميت آغاز به كار نمايندگي انجمن مديريت راهبردي ايران در استان كردستان اشاره كرد.
نظر شما