به گزارش خبرنگار مهر، سید مجید موسوی عصر سه شنبه در نشستی با خبرنگاران با اشاره به انجام برنامه ریزیهای لازم برای مبارزه با سن غلات افزود: اطلاع رسانی به بهره برداران در زمینه مبارزه با سن در حین مراحل کاشت، داشت و برداشت از اهمیت فوق العاده ای در این زمینه برخوردار است.
وی اهمیت گندم برای کشور را مورد تاکید قرار داد و افزود: باید تلاش شود علاوه بر جلوگیری از آفت زدگی، گندم های تولیدی به صورت صحیح در چرخه غذایی افراد جامعه قرار بگیرد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی نیز در این نشست با اشاره به تامین اداوات و سموم لازم برای مبارزه با سن غلات خاطر نشان کرد: گندم در تامین معاش مردم کشور نقش ویژه ای دارد و به همین دلیل باید برنامه های کنترلی با دقت انجام شود.
خدابخش عرب تصریح کرد: افزایش سطوح زیر کشت، کشت دیر هنگام ، پراکنش و کوچکی قطعات کشت ، تغییرات آب و هوایی،عدم مبارزه به موضع با آفت سن و عدم برداشت به موقع می تواند از عوامل افزایش آفت سن غلات باشد.
عملیات مبارزه با سن غلات در سال زراعی آینده به صورت زمینی و با استفاده از 72 دستگاه سمپاش توربولاینر، 259 دستگاه سمپاش بوم دار و دیگر سمپاش ها انجام خواهد شد.
نظر شما