پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۸ اسفند ۱۳۹۲، ۱۵:۵۲

فراخوان دوازدهمین جشنواره علوم و هنر های قرآنی آغاز شد

فراخوان دوازدهمین جشنواره علوم و هنر های قرآنی آغاز شد

مشهد - خبرگزاری مهر: فراخوان دوازدهمین جشنواره علوم و هنر های قرآنی خراسان رضوی با موضوعات مرتبط با قرآن آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، دوازدهمین دوره جشنواره علوم و هنر های قرآنی خراسان رضوی به صورت استانی، توسط معاونت قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی و با همکاری دستگاه ها و نهاد های مرتبط برگزار می شود.

هدف از برگزاری این جشنواره مشارکت مردم به ویژه جوانان و نوجوانان در فعالیت ها و هنر های قرآنی، توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی در میان اقشار تاثیر گذار، کشف و جذب و معرفی استعداد ها و فعالان قرآنی و توسعه فرهنگ قرآنی از طریق اجرای برنامه ها و فعالیت های هنری و تولیدات فاخر است.

فرخوان این جشنواره با محور های تحقیق و پژوهش با موضوعات عفاف و سبک زندگی اسلامی و الگوی زن مسلمان ، شعر و ادبیات و داستان کوتاه قرآنی، فیلمنامه، نمایشنامه، تصویر سازی و خوشنویسی قرآنی و پیامک ادبی با مضامین قرآن، آغاز شده است.

شایان ذکر است آخرین مهلت ارسال آثار برای این جشنواره 20 فروردین ماه 93 بوده و زمان اختتامیه آن 31 فروردین و همزمان با میلاد حضرت زهرا(س) است.

کد خبر 2259566

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha