امیرحسین قاضی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: افزایش میزان توجه دولت ها نسبت به شعارهای سال موجب می شود تا پیشرفت و رشد در تمامی حوزه ها به یک اندازه اتفاق بیفتد.
وی ادامه داد: یکی از الزامات و اولویت هایی که دولتها باید مدنظر داشته باشند همین توجه به شعارهای سال و پیام های مقام معظم رهبری است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه توسعه هنگامی اتفاق می افتد که بتوانیم بیانات رهبری را در تمامی ابعاد پیاده سازی کنیم، افزود: تلاش در مسیر اجرا و عملیاتی کردن بیانات رهبری و تعریف سازوکاری مشخص برای تحقق این بیانات می تواند به توسعه هر چه بیشتر کشور کمک کند.
وی تاکید کرد: سال 93 باید با همت و تلاش تمامی مسئولان و توجه به تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری به سالی پر از خیر و برکت و موفق تبدیل شود.
نظر شما