حجت الاسلام سید محسن محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نامگذاری سال 1393 به نام اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی اظهار داشت: رهبر انقلاب اسلامی در سال 1393 بر روی دو موضوع مهم و اساسی تمرکز کرده اند که در صورت توجه مسئولان و مردم به این دو مقوله بسیاری از مشکلات کشور حل شدنی است.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران افزود: در بحث اقتصادی رهبر انقلاب اسلامی بر روی اقتصاد مقاومتی تأکید فراوان داشتند و همه مسئولان و مردم را به تحقق این سیاست ترغیب کردند.
وی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی متکی بر فعالیتهایی است که در کشور انجام میگیرد و رعایت الگوی مصرف، توجه به تولیدات داخلی، همت مضاعف و عدالت و مبارزه با مفاسد اقتصادی از مهمترین راهکارهای اقتصاد مقاومتی است.
محمودی اضافه کرد: دشمنان انقلاب اسلامی با تمامی قوا و توان خود اقتصاد ایران را مورد هدف قرار داده اند و با اعمال برنامه ها به ویژه تشدید تحریم ها درصدد ناکار آمدی نظام اسلامی هستند و ارایه برنامه ریزی منسجم، هدفمند و تقویت بخش های مختلف کشور به ویژه حوزه اقتصادی از ویژگی های مهم و بارز اقتصاد مقاومتی است و در عمل می تواند به بی اثر شدن تحریم های دشمنان منجر شود.
وی گفت: اقتصاد مقاومتی طرحی است که میتواند الهامبخش از نظام اقتصادی اسلامی را عینیت بخشیده و به شکوفایی اقتصاد کشورمان در همه زمینهها منجر شود و باید در مباحث اقتصادی به طوری حرکت کرد که دشمن با اعمال تحریم و فشارهای اقتصادی نتواند ضربهای به ما بزند.
امام جمعه موقت ورامین تأکید کرد: در سیاست اقتصاد مقاومتی ضرورت های جامعه ایران لحاظ شده و همه مسئولان وظیفه دارند تا بر اساس این سیاست ها و رهنمودهای مقام معظم رهبری تدابیر لازم و راهکارهای عملی را تدوین کرده و آن را به خوبی اجرا کنند.
وی گفت: اقتصاد مقاومتی به بهبود فضای کسب و کار داخلی و استفاده از نیروهای بالقوه و بالفعل تاکید دارد و در حقیقت این الگوی اقتصادی به مسئولان یادآوری می کند که از دانش نخبگان استفاده کرده و با اقتصاد مبتنی بر دانش سبب کاهش اثرات تحریمها شوند.
این مسئول بیان داشت: همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند هم در اقتصاد و هم در فرهنگ، کار بدون حضور مردم پیش نخواهد رفت و گروههای گوناگون مردمی باید با اراده و عزم راسخ ملّی در این عرصه ها نقش آفرینی کنند.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران، کار و تولید را لازمه پیاده شدن اقتصاد مقاومتی در کشور دانست و عنوان کرد: مردم باید به دنبال کار و تولید بوده و در مقابل فعالان اقتصادی نیز راهکارهای مناسبی را برای بهرهمندی تمام اقشار جامعه از ظرفیتهای کشور در عرصه اقتصادی و دیگر عرصهها پیشبینی و اجرا کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت فرهنگی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی فرهنگ کشور بیشتر برگرفته و متأثر از فرهنگ منحط غرب و عرصه فرهنگی کشور، صحنه تاخت و تاز بیگانگان بود و رژیم گذشته نیز به اشکال مختلف، در گسترش و تسلط این فرهنگ مبتذل تلاش میکردند.
وی افزود: مهمترین وجه تمایز انقلاب اسلامی ایران و انقلابهای دیگر ریشه در اهداف مذهبی و فرهنگی آن است، انقلاب اسلامی با تکیه بر ارزشها و اعتقادات اسلامی و با هدف والای استقرار قوانین و موازین الهی در کلیه شئونات فردی و اجتماعی مردم ایران رخ داد.
این مسئول یادآور شد: توجه به مسائل فرهنگی از اصول اصلی انقلاب و دین مداری و تحول و ارتقای فرهنگی در ایران و تحول در اندیشههای جهانی و توجه به جایگاه ویژه بشریت در دنیا از مسائلی بوده که انقلاب اسلامی بر پایه آن شکل گرفته است.
محمودی تأکید کرد: مقام معظم رهبری معتقدند که در امور باید بر اساس معیارها و اصول فرهنگی حرکت کرد و دغدغه مقام معظم رهبری نسبت به مسائل فرهنگی نشان از شاخت کامل ایشان از واقعیت های دنیای امروز دارد و باید تفکرات و دغدغه های فرهنگی مقام معظم رهبری در تمامی سطوح جامعه وارد شود و در سایه اعتقاد عملی و انسجام تمامی افراد و مسئولان مسائل فرهنگی جامعه بوی اسلامی به خود گیرد.
نظر شما