به گزارش خبرنگار مهر، بقیه الله بابایی صبح شنبه در بازدید از روند عرضه میوه در مراکز این شهرستان اضافه کرد: این میزان در بیش از 25 مرکز عرضه میوه شب عید در این شهرستان توزیع شد.
وی با بیان اینکه توزیع میوه هم اکنون نیز در برخی از مراکز ادامه دارد، تاکید کرد که کمبودی در این زمینه وجود ندارد و در صورت نیاز شهروندان میوه مازاد به بازار عرضه خواهد شد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت خلخال با اشاره به اجرای طرح نظارتی ویژه نوروز 93 در این شهرستان متذکر شد: این طرح از 15 اسفند ماه جاری آغاز و تا پایان فروردین ماه سال آینده ادامه می یابد.
وی با اشاره به فعالیت شش بازرس این اداره و اتاق اصناف به همراه 26 ناظر افتخاری و انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان در طرح نظارتی ادامه داد: هدف از اجرای طرح نظارتی ویژه نوروز جلوگیری از بروز تخلفات احتمالی، مقابله با افزایش غیر قانونی قیمت، کمبود عرضه کالا، رسیدگی به شکایات و گزارش های مردمی است.
بابایی تصریح کرد: در راستای اجرای طرح یاد شده بازرسان و ناظران افتخاری حضوری موثر و فعال در واحد های عرضه کننده کالا و نیز واحدهای ارائه دهنده خدمات، مراکز اقامتی و پذیرایی و جایگاه های توزیع میوه شب عیدی دارند.
وی متذکر شد: در حوزه ارائه خدمات واحدهای اقامتی رستوران های بین راهی، جایگاه های عرضه سوخت، نمایندگی های ارائه دهنده خدمات خودرو از گروه های هدف در چارچوب طرح نظارتی می باشند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت خلخال ضمن خواستار همکاری بیشتر ادارات عضو تنظیم بازار در برگزاری گشتهای مشترک بازرسی عنوان کرد: شهروندان خلخالی در صورت مشاهده هرگونه تخلف می توانند از طریق سامانه 124 اطلاع دهند.
نظر شما