پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ فروردین ۱۳۹۳، ۱۵:۰۶

بازدید فرماندار ویژه کرج از میادین میوه و تره بار/ کمیته ویژه نظارت بر عرضه و توزیع کالا تشکیل شد

بازدید فرماندار ویژه کرج از میادین میوه و تره بار/ کمیته ویژه نظارت بر عرضه و توزیع کالا تشکیل شد

کرج – خبرگزاری مهر: فرماندار ویژه کرج در دومین روز از سال جدید به طور سرزده از میادین میوه و تره بار کرج بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار ویژه کرج ظهر شنبه به طور سر زده از میادین میوه و تره بار کرج بازدید کرد و از نزدیک عملکرد توزیع میوه و اقلام مورد نیاز مردم را مورد ارزیابی قرار داد.

محمدتقی ایرانی فرماندار ویژه کرج با بیان این مطلب افزود: میوه شب عید شهروندان کرجی به اندازه نیاز ذخیره و توزیع شده است.

ایرانی در ادامه تاکید کرد: نظارت بر توزیع و عرضه میوه و کالاهای مورد نیاز شهروندان تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه خواهد داشت.

این مسئول خاطرنشان کرد: تیم های بازرسی محسوس و نامحسوس در ایام نوروز فعالیتهای مستمر خود را ادامه خواهند داد و با برخورد هر گونه تخلف مراتب را پیگیری خواهند کرد.

فرماندار ویژه کرج یادآور شد: با برنامه ریزی های انجام شده هیچ گونه مشکلی در روند توزیع اقلام مورد نیاز ایجاد نشده است.

وی در ادامه اضافه کرد: برای نظارت مستقیم بر روند توزیع اقلام مورد نیاز شهروندان کمیته ویژه ای در فرمانداری کرج تشکیل شده است که در صورت مواجه به کمبودها در اسرع وقت کالاهای مورد نیاز مردم به بازارها عرضه شود.

ایرانی در پایان افزود: در حال حاضر کالاهای مورد نیاز مردم از جمله گوشت، برنج، روغن و میوه به اندازه کافی در بازار موجود است و جای نگرانی نیست.
 

کد خبر 2260270

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha