حجت الاسلام محسن غرویان در گفتگو با مهر، با اشاره به نامگذاری سال جدید با عنوان اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی از سوی مقام معظم رهبری گفت: شاه بیت فرمایشات ایشان اقتدار و قوت در بعد اقتصادی است.
وی با بیان اینکه باید از قدرت فکری جوانان برای تحقق اقتصاد مقاومتی بهره برد گفت: باید از نظریات کلیه نظرپردازها و صاحبان علم و دانش در زمینه های مختلف استفاده شود و تصمیم گیری ها به شکل شعاری نباشد.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی تاکید کرد: در نهادینه شدن شعار سال باید از متفکرین دانشگاه و حوزه به دور از باندبازی ها و جناح بازی ها استفاده شود و در بهره گیری از نخبگان نیز باید به شعار اعتدال که شعار رئیس جمهور بود نیز توجه داشت.
وی در ادامه به ارتباط بین فرهنگ و اقتصاد اشاره و گفت: برخی اینگونه تصور می کنند که فرهنگ و اقتصاد ارتباطی با یکدگر ندارند در حالیکه در شعار سال نیز رهبری به گونه ای شعار را مطرح کرده اند که نشان از ارتباط این دو با یکدیگر و تاثیرپذیری این دو از هم است.
غرویان ادامه داد: در آموزه های دینی نیز بر ربط این دو مقوله به هم اشاره دارد به طوری که گفته شده فقر انسان را به کفر می کشاند و برای انسان درباره عدالت خداوند ایجاد شبه های اعتقادی می کند.
وی ادامه داد: در سطح وسیعتر باید گفت که نه تنها بین اقتصاد و فرهنگ ارتباط وجود دارد بلکه بین فرهنگ و سیاست خارجی و تمامی جوانب زندگی فردی و اجتماعی ارتباط وجود دارد.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی ادامه داد: برخی افراد این باور غلط را دارند که اقتصاد مقاومتی به معنای قطع ارتباط با جهانیان و منزوی شدن است در حالی که اقتصاد مقاومتی به معنای این است که ما می توانیم با کشور ها داد و ستد داشته باشیم و در عین حال تلاش کنیم به ابتکار و نوآوری بپردازیم و نیازهایمان را از داخل تامین کنیم.
نظر شما