مهرداد انصاری در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: در نوروز امسال استقبال مردم از قطار در استان فارس بسیار مناسب بود.
وی بیان کرد: در این مدت تعداد قابل توجهی مسافر با قطار در استان به مقصد تهران و مشهد جابه جا شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 30 درصد افزایش داشته است.
مدیر کل ره آهن استان فار در بخش دیگری از سخنان خود از افزایش یک رام قطار در مسیر شیراز – مشهد و برعکس خبر داد و افزود: حرکت قطار مسافري در محور ريلي شيراز- مشهد يک روز در ميان شد.
وی اظهار داشت: با افزايش دو رام قطار ديگر به محور ريلي شيراز- مشهد و بالعکس حرکت قطار مسافري در محور فارس ، يک روز در ميان شد.
انصاری گفت: قبل از اين در محور ريلي شيراز- مشهد دو رام قطار روزهاي شنبه و چهارشنبه نسبت به جابجايي مسافران اقدام می کرد که بر اساس برنامه جديد حرکت قطارها از شيراز به مشهد يک روز در ميان شده است.
نظر شما