به گزارش خبرگزاری مهر، حسین درخشان با اعلام این خبر گفت: بر اساس آخرین گزاش عملیات و خدمات امداد و نجات نوروزى ۹۳،از ۲۵ اسفند ۹۲ تا روز گذشته،۲ هزار و ۵۰۲ مورد عملیات از سوى امدادگران و نجاتگران هلال احمر در سراسر کشور انجام شده است.
وى افزود: بر این اساس به ۱۹ هزار و ۷۲۴ مصدوم خدمات امداد و نجات ارائه شد و ۱۲۰۰ نفر به مراکز درمانى منتقل شده و ۲۳۰۰ نفر از حوادث نجات یافتند.
سخنگوى سازمان امداد و نجات با اشاره به رهاسازى ۲۲۰ نفر از حوادث در این مدت، گفت: به علاوه در این حوادث ۲۵۷ سورتى عملیات پروازى انجام و ۱۱ مصدوم به صورت هوایى و ۷/۲ تن محموله امدادى منتقل شده است.
درخشان با اشاره به خدمات امداد و نجات ارائه شده در روز گذشته یعنى در روز ۶ فروردین اظهار کرد: در روز گذشته امدادگران هلال احمر در ۲۲۹ عملیات حاضر شده و به ۵ هزار و ۶۰۰ حادثه دیده خدمت ارائه دادند.
وى با اشاره به این که در روز گذشته ۲۵ نفر از حوادث رهاسازى شده اند،گفت: روز گذشته به ۹۸۰ مصدوم خدمات امدادى ارائه شد و ۱۳۰ نفر به مراکز درمانى منتقل شده و ۴ هزار و ۳۰۰ نفر هم در مراکز خدماتى اسکان یافتند.
نظر شما