به گزارش خبرنگار مهر: حجت الاسلام سید رضا تقوی بعد از نماز جمعه سمنان در جمع خبرنگاران با اشاره به این که عید نوروز باید به محور وحدت و یکپارچگی کشورهای منطقه تبدیل شود افزود: عید نوروز امضای اسلام را گرفته و به یک ادب اسلامی تبدیل شده است.
وی با تاکید بر اینکه یکی از رمزهای پایداری عید نوروز ایرانیان تایید دین اسلام است خاطر نشان کرد: این جشن در کشورهایی که آن را برگزار میکنند بسیار تاثیر گذار بوده و به سرعت در حال رشد و توسعه در کشورهایی است که از لحاظ آداب و رسوم با ما نقاط مشترک دارند.
تقوی با بیان اینکه تدبیر در دعای هنگام تحویل سال، حکومتی و مدیریتی است تصریح کرد: باید خودمان را به صفت تدبیر که به معنای منطقی بودن اعمال است آراسته کنیم تا به خداوند نزدیک تر شویم.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در پایان گفتگوی خود از اختصاص پنج میلیارد ریال برای تکمیل رواق مصلای سمنان خبر داد و از مردم این شهر خواست در تکمیل مصلای سمنان همکاری داشته باشند.
نظر شما