پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ فروردین ۱۳۹۳، ۱۳:۴۶

رشد 44.5 درصدی پروازهای بین‌المللی در دور نخست سفرهای نوروزی

رشد 44.5 درصدی پروازهای بین‌المللی در دور نخست سفرهای نوروزی

معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه‌های کشور از رشد 44.5 درصدی پروازهاي بين‌المللي در دور نخست سفرهای نوروزی از 25 اسفند 92 لغایت چهارم فروردین سال جاری خبر داد.

به‌ گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم شوشتری با اشاره به انجام دو هزار و 536 پرواز خارجی در دور نخست سفرهای نوروزی گفت: پروازهای بین‌المللی انجام شده در سطح فرودگاه‌های کشور با 44.5 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل روبرو بوده است.

وی اظهار داشت: پروازهای داخلی نیز با افزایش 8.8 درصدی روبرو بوده و بر این اساس چهار هزار و 264 پرواز طی 9 روز (25 اسفند 92 لغایت چهارم فروردین سال جاری) انجام شده است.

معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه‌های کشور همچنین خاطرنشان کرد: در مجموع پروازهای داخلی، عبوری، بین‌المللی و سایر، 11 هزار و 624 پرواز در سطح فرودگاه‌ها و آسمان کشور انجام شده است و بر این اساس با رشد 10.5 درصدی در مقايسه با مدت مشابه سال قبل مواجه بودیم.

به گفته وی، میزان پروازهای عبوری طی این مدت چهار هزار و 593 پرواز بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 0.7 درصد کاهش نشان می‌دهد و بيشترين پرواز داخلي 541 سورتي در تاريخ 28 اسفند با 9 درصد رشد و بيشترين پرواز بين‌المللي 363 سورتي در تاريخ 28 و 29 اسفند با 65 درصد رشد ثبت شده است.

همچنین معاون هوانوردي و امور بين‌الملل سازمان هواپيمايي كشوري از جابجايي يك ميليون و 107هزار و 340 مسافر در دور اول سفرهاي نوروزي امسال از فرودگاه‌هاي كشور خبر داد.

محمد خداكرمي اظهارداشت: طي ده روز گذشته در مجموع 9704 مجوز پروازي صادر شده است و براساس پيش‌بيني‌هاي صورت گرفته تا پايان سفرهاي نوروز 93، بيش از دو ميليون مسافر از فرودگاه‌هاي كشور جابجا خواهد شد.
 

کد خبر 2262196

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha