پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ فروردین ۱۳۹۳، ۱۴:۱۱

فرجی دانا:

موفقیت در فضای امروز نیازمند اقتصاد دانش بنیان است/ غالب کردن اخلاقیات بر فضای علمی

موفقیت در فضای امروز نیازمند اقتصاد دانش بنیان است/ غالب کردن اخلاقیات بر فضای علمی

وزیر علوم ، تحقیقات و فناروی در دید و بازدید نوروزی با همکاران ستاد، فرهنگ سازی در زمینه اقتصاد دانش بنیان را وظیفه اصلی وزارت علوم در سال جاری اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر،  رضا فرجی دانا ضمن تاکید بر این نکته که ما متولی حوزه علم و فناوری هستیم، گفت: وظیفه مهم ما در حوزه فرهنگ سازی این است که در جهت غالب شدن گفتمان علم و فناوری در کشور تلاش کنیم.

وی در ادامه افزود: موفقیت در فضای رقابتی دنیای امروز، نیازمند اقتصاد دانش بنیان است و اقتصاد مقاومتی اقتصادی است که روی پای خود بایستد و متکی به دانش بومی بوده و علم و فناوری اساس آن باشد.

وزیر علوم خطاب به همکاران حوزه ستادی اظهار داشت: خواهش من از همکاران این است که در سال جاری با توکل به خداوند و با عزم راسخ و مدیریت جهادی کارها را پیش ببرند.

وزیر علوم ، مدیریت جهادی را مدیریتی تعریف کرد که در آن ایثار و از خود گذشتگی محور قرار گیرد و افزود: مدیریت جهادی چیزی را برای خود نخواستن و همه چیز را برای کشور خواستن است. مدیریت جهادی یعنی غلبه منافع ملی بر سایر منافع.

وی در محور دیگری از صحبتهای خود با همکاران، به فرهنگ آکادمیک اشاره کرد و ابتذال را در تضاد با فرهنگ آکادمیک دانست و افزود: آنچه که از آن بیم داریم، ورود و رخنه ابتذال در اخلاقیات است و دانشگاه و ابتذال با هم همخوانی ندارند.

وزیر علوم جنبه دیگری از فعالیتهای فرهنگی وزارت علوم را غالب کردن اخلاقیات بر فضای علمی دانشگاه برشمرد.

وی در پایان ضمن ابراز تاسف از درگذشت سه تن از استادان دانشگاه در روزهای آخرین سال، اظهار امیدواری کرد که آیین علمی این نسل از استادان، معیار جامعه دانشگاهی کشور قرار گیرد.

کد خبر 2262237

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha