پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۰ فروردین ۱۳۹۳، ۱۰:۱۷

امامی خبرداد:

گلستان میزبان ششمین جشنواره ملی پویانمایی در شهریور93

گلستان میزبان ششمین جشنواره ملی پویانمایی در شهریور93

گرگان- خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان گفت: ششمین جشنواره ملی پویانمایی (انیمیشن) رضوی از سری برنامه های دوازدهمین جشنواره بین المللی امام رضا، شهریور سال جاری در تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار می شود.

ابوالحسن امامی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: جشنواره پویانمایی با هدف اشاعه و ترویج فرهنگ منور رضوی، گسترش فعالیت های فرهنگی هنری و مذهبی مرتبط با سیره امام رضا (ع) و کشف و بروز استعدادهای هنری و آشنا کردن نسل جوان جامعه با معارف رضوی برگزار می شود.

وی ادامه داد: این جشنواره در دو بخش اصلی و جنبی برگزار می شود که بخش اصلی آن را مسابقه فیلم کوتاه انیمیشن و بخش جنبی شامل برگزاری نشست های تخصصی و کارگاه های آموزشی با حضور مهمانان و اساتید صاحبنظر، برگزاری نمایشگاه هنری و نمایش انیمیشن های برگزیده پنج دوره قبلی جشنواره و انیمیشن های برتر است.

وی با بیان این مطلب که در مدت 5 سال گذشته بیش از 250 اثر تولیدی به این جشنواره ارسال شده، افزود: یکی از دغدغه های ما در جشنواره پویا نمایی کمبود منابع است که برای رفاه هنرمندان این آثار تولیدی در 4 دوره گذشته در تولید انبوه چاپ شده و برای هنرمندان سراسر کشور ارسال می شود.

امامی اظهار داشت: از آنجا که هنرمندان برای جشنواره انیمیشن یا پویا نمایی باید فرصت کافی برای خلق اثر داشته باشد فرا خوان را از 6 ماه قبل آماده کرده و به تمام دستگاههای فرهنگی و آموزشگاههای آزاد هنری، موسسات فیلم سازی از طریق رسانه ملی و خبرگزاری ها اطلاع رسانی کردیم تا ششمین جشنواره به شایستگی برگزار شود.

شایان ذکر است، پنجمین  جشنواره ملی پویانمایی (انیمیشن) رضوی 17 و 18 شهریور 92 در تالار فخرالدین اسعد گرگانی با نمایش 16 اثر از سراسر کشور برگزار شد.

کد خبر 2262356

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha