به گزارش خبرگزاری مهر، محسن مصلحی با اعلام این خبر افزود: بر اساس ارائه گزارش پلیس راهور استان اصفهان و همچنین اداره کل راه و ترابری استان اصفهان تاکنون بیش از 4 میلیون و 800 هزار خودرو وارد استان اصفهان شدند.
وی ادامه داد: میانگین اقامت گردشگران در استان اصفهان حداکثر سه روز و حداقل یک روز بوده است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان همچنین به رزرو محل اقامت توسط گردشگران در استان اصفهان اشاره کرد و گفت: 31 درصد گردشگران به صورت رزرو اینترنتی جهت محل اقامت اقدام کردند.
به گزارش مهر، مصلحی همچنین اظهار داشت: 21 درصد از گردشگران ورودی به استان اصفهان نیز از طریق دفاتر خدمات مسافرتی و 49 درصد از گردشگران نیز به صورت مستقیم به واحدهای اقامتی، کمپهای موقت و ستاد اسکان آموزش و پرورش مراجعه کردند.

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: چهار میلیون و 800 هزار خودرو تا پایان روز نهم نوروز در جادههای استان اصفهان تردد کردند.
کد خبر 2262772
نظر شما