به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام وحدت مشهوری نظری بعد از ظهر دوشنبه در جلسه ساماندهی برنامه های سوگواری حضرت فاطمه(س)، تصریح کرد: ضروری است دستگاه های فرهنگی به ترویج فرهنگ وقف به ویژه وقف فاطمی توجه ویژه داشته باشند.
وی با بیان اینکه در استان اردبیل فقط یک موقوفه با نیت دخت پیامبر موجود است، ادامه داد: این رقم شایسته دارالارشاد اردبیل نیست.
مشهوری نظری از برگزاری همایش رهروان یاس نبوی در روز شهادت حضرت فاطمه(س) خبر داد و افزود: این همایش در امامزاده های استان با حضور بانوان برگزار خواهد شد.
به گفته مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان در این همایش بانوان به صورت نمادین بعد از راهپیمایی کوتاه در امامزاده ها حضور یافته و عزاداری خواهند کرد.
وی اضافه کرد: همچنین سوگواری یاس نبوی از 10 تا 15 فروردین در 24 بقعه و چهار شهرستان برگزار می شود.
مشارکت چهار شهرستان در طرح آرامش بهاری
مشهوری نظری در خصوص برنامه ویژه آرامش بهاری ادامه داد: این برنامه از 28 اسفند در 20 بقعه متبرکه آغاز شده و تا 15 فروردین ادامه خواهد یافت.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان افزود: پنج شهرستان شامل اردبیل، گرمی، خلخال و مشگین شهر در اجرای این طرح مشارکت کرده اند.
به گفته مشهوری نظری مشاوره وقف، دعا خوانی، مشاوره خانوادگی، سخنرانی با موضوع سبک زندگی و پاسخ به سوالات شرعی بخش هایی از این طرح است.
نظر شما