به گزارش خبرگزاری مهر، رضا حافظی در حاشیه اعزام آخرین کاروان راهیان نور استان قم به مناطق عملیاتی دفاع مقدس با اشاره به تقارن ایام فاطمیه(س) و اعزام زائران به سرزمین های نور گفت ابراز داشت: زیارت مقتل شهدای بزرگوار در ایام شهادت ام الائمه(س) جلوه خاصی به اردوهای راهیان نور بخشیده بود زیرا شهدا و رزمندگان اسلام همواره به ائمه(ع) و حضرت زهرا(س) متوسل می شدند.
وی تاکید کرد: راهیان نور هدیه ای الهی است و باید با انتقال ارزش های دفاع مقدس، قدر این هدیه الهی را دانست.
حافظی در خصوص آمار زائران مناطق عملیاتی عنوان کرد: از نیمه اسفند سال 92 تا 15 فروردین 93 بیش از هشت هزار زائر قمی از مناطق عملیاتی دریایی و جنوب کشور بازدید نموند.
جانشین فرماندهی سپاه استان خاطرنشان ساخت: اعزام زائران در دوره های پنج روزه و در قالب هیئات مذهبی، رده های مختلف بسیج، خادم الشهدا و طلاب خارجی جامعة الزهر(س) به صورت کاروانی و یا خودروهای شخصی انجام شده است.
نظر شما