پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۲ فروردین ۱۳۹۳، ۱۵:۲۶

علی پور خبر داد:

رضايت مهمانان نوروزي از خدمات شهرداري اهواز/ افزايش 50 درصدي مسافرتها

رضايت مهمانان نوروزي از خدمات شهرداري اهواز/ افزايش 50 درصدي مسافرتها

اهواز - خبرگزاری مهر: معاون خدمات شهري شهرداري اهواز با اشاره به تلاش اين معاونت و ستاد نوروزي شهرداري براي رضايمندي مسافرين نوروزي از افزايش 50 درصدي مهمانان نوروزي در كلانشهر اهواز خبر داد.

عليرضا عاليپور در گفتگو با مهر در اهواز با اشاره به اقدامات مجموعه شهرداري و ستاد نوروزي شهرداري اهواز در نوروز 93 گفت: نگاه شهرداري در سال جديد در راستاي تحول و تغيير نسبت به سال هاي گذشته بود.

وي با اشاره به نظافت مطلوب كلانشهر اهواز در ايام نوروز گفت: مجموعه نيروهاي خدماتي شهرداري در تمام ساعات شبانه روز به خدمات رساني مشغول بودند به گونه اي كه مي توان نظافت شهر اهواز در ايام نوروز را به راحتي لمس كرد.

رئيس ستاد نوروزي شهرداري اهواز در خصوص عملكرد شهرداري در خصوص فضاي سبز در ايام نوروز گفت: در اين رابطه تلاش شد به جاي توسعه فضاي سبز زميني به سمت فضاي سبز حجمي يا عمودي برويم. همچنين براي نخستين بار بزرگترين فرش گل كشور در كلانشهر اهواز ايجاد شد كه مورد استقبال مهمانان نوروزي و شهروندان خوزستاني قرار گرفت.

وي ايجاد سايت قايقراني، برگزاري تور رايگان گردشگري، توزيع صبحانه در محل اسكان مهمانان نوروزي، پخش فيلم در محل اسكان مهمانان، ايجاد سرويس هاي بهداشتي و حمام در محل اسكان و تامين امنيت مسافران را از جمله اقدامات ستاد نوروزي شهرداري اهواز در نوروز 93 برشمرد و گفت: رويكرد شهرداري اهواز در نوروز امسال، رضايتمندي مسافران نوروزي بود و گزارشات ثبت شده در شهرداري اهواز حكايت از رضايتمندي مطلوب و چشمگير مهمانان نوروزي دارد.
 

کد خبر 2263291

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha