پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ فروردین ۱۳۹۳، ۱۱:۰۵

اورژانس 115 بیش از 130 هزار ماموریت انجام داد/ انتقال 57 هزار نفر به مراکز درمانی

اورژانس 115 بیش از 130 هزار ماموریت انجام داد/ انتقال 57 هزار نفر به مراکز درمانی

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور گفت: از ابتدای اجرای طرح امداد نوروزی، بیش از 130 هزار و 279 ماموریت توسط اورژانس 115 در سراسر کشور انجام شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر امین صابری نیا افزود: از ابتدای طرح تاکنون ، 22783 ماموریت ترافیکی و 107703 ماموریت غیرترافیکی توسط تکنسین های اورژانس 115 صورت گرفته است.

وی ادامه داد: نیروهای امدادی اورژانس 115 پس از ارایه خدمات پزشکی به مصدومان حوادث و بیماران یاد شده، بیش از 56859 نفر از بیماران و مصدومان را برای دریافت مراقبتهای تخصصی بیشتر به مراکز درمانی منتقل کردند.

به گفته صابری نیا، بیش از 62157  مورد از آسیب دیدگان و بیماران، توسط اقدام به موقع و تخصصی تیمهای اورژانس 115 در محل درمان شدند .

رئیس مرکز اورژانس کشور افزود: در 26 حادثه نیز بالگرد امدادی اورژانس 115 در صحنه حاضر و 76 مصدوم را پس از ارائه خدمات پزشکی به بیمارستان منتقل کردند.

صابری نیا گفت: در حال حاضر تعداد 5 پایگاه‌ امداد هوایی در حال امدادرسانی به امدادخواهان هستند که این پایگاه‌ها در شهرستانهای شيراز، تهران، شاهرود، زاهدان و ساری مستقر هستند.

رئیس مرکز اورژانس کشور از هموطنان درخواست کرد در صورت نیاز به خدمات فوریتهای پزشکی با شماره 115 تماس گرفته و برای کمک به مصدوم یا بیمار، شرح حال اولیه را به کارشناس مربوطه ارائه نمایند. همچنین برای کاهش زمان حضور کارشناسان اورژانس 115 بر بالین بیمار ،در اعلام آدرس محل حادثه یا منزل از علایم واضح و نشانه های مشخص در مسیر استفاده کنند.

وی از مردم خواست در صحنه حادثه حتی المقدور مصدوم را جابجا نکنند مگر در صورت وجود خطر جدی و تهدید کننده مثل انفجار یا سقوط. از ازدحام در محل حادثه و رانندگی در خطوط ویژه نیروهای امدادی خودداری نمایند .مسیر خودروی امدادی را باز نگه دارند و تذکرات و دستورات تلفنی کارشناسان 115 را تا رسیدن تیم های امدادی به دقت اجرا کنند.

در سراسر کشور 810  پایگاه شهری، 1276 پایگاه جاده ای و در کل 2086 پایگاه اورژانس 115 و بیش از 14600 تکنسین فوریتهای پزشکی مشغول خدمت رسانی به هموطنان هستند.

کد خبر 2263796

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha