به گزارش خبرگزاری مهر، در همه پرسی که از ساعت 9 صبح تا 9 شب روز گذشته برگزار شد 72/36 درصد از شرکت کنندگان رای به نوسازی باشگاه نیوکمپ دادند. اسم این پروژه New Espai Barca نام دارد. 118 هزار 587 شرکت کننده می توانستند با پاسخ های بله، نه و یا جای خالی در این همه پرسی شرکت کنند.
27 هزار و 161 شرکت کننده در همه پرسی رای به نوسازی باشگاه دادند و 9 هزار و 589 نفر (25/55 درصد) با بازسازی ورزشگاه مخالفت کردند. با این حساب ورزشگاه جدید به طور کلی بازسازی میشود و امکانات جدیدی از جمله یک زمین یخ، پارکینگ جدید با پنج هزار خودرو، یک زمین جدید با ظرفیت دو هزار نفر و سالن اجتماعات به آن اضافه خواهد شد.
پروژه جدید در سال 2017 آغاز به کار خواهد کرد و تا سال 2021 آماده می شود. بارتومئو، رئیس باشگاه بارسلونا، پس از همه پرسی اظهار داشت: من واقعا از نتیجه همه پرسی راضی هستم. این را باید روزی بزرگ برای باشگاه به حساب آورد که اعضا در جشنواره ای دموکراتیک شرکت کرده اند. این رای گیری مرا بسیار خوشحال کرد. این پروژه عظیم باشگاه را در سالهای آینده توسعه خواهد داد.
وی افزود: مهم ترین چیز این است که خود اعضا برای باشگاه تصمیم گرفتند. ما باید ارزش های دموکراتیک خود را ارائه کنیم و همه دنیا آن را خواهند دید. اعضای باشگاه مرا قوی کردهاند. ما خیلی سخت به کار خود ادامه خواهیم داد و مشکلات را پشت سر خواهیم گذاشت.
در این همه پرسی بازیکنان شاخص بارسلونا از جمله کارلس پویول، ژاوی و اینیستا هم شرکت کردند.
نظر شما