پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ فروردین ۱۳۹۳، ۹:۱۵

تابلوهای راهنمایی و رانندگی هوشمند می‌شوند

تابلوهای راهنمایی و رانندگی هوشمند می‌شوند

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور گفت: تابلوهای راهنمایی و رانندگی و علائم راه در سال جاری هوشمند می شوند.

سرهنگ محسن مهرایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طرح آمایش تابلوهای راهنمایی و رانندگی و علایم شهری و راه در حال کارشناسی است و پس از انجام اقدامات کارشناسی و تایید سازمان استاندارد کار هوشمندسازی تابلوها آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: این طرح در شورای عالی ترافیک تصویب شده است و پس از اقدامات کارشناسی و تعیین نوع تابلوهای دیجیتالی کار نصب آنها آغاز می شود.

به گفته رئیس پلیس ترافیک شهری تابلوها مطابق با استانداردهای جهانی بوده و  بومی سازی شده اند و  با استفاده از این تجهیزات تابلوها یکسان سازی می شوند.

وی با اعلام اینکه  اقدامات کارشناسی این طرح در حال تکمیل است افزود: کار هوشمندسازی تابلوهای جدید علائم رانندگی در سال جاری اجرایی می‌شود و طبق زمانبندی های انجام شده براساس اولویت کار پیش می رود.

کد خبر 2264719

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha