پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ فروردین ۱۳۹۳، ۲۰:۱۷

رضوی خبر داد:

ابلاغ 61.8 میلیارد تومان از اعتبارات سفر رهبری به قم/ تشکیل ستاد استانی هدفمندی یارانه‌ها

ابلاغ 61.8 میلیارد تومان از اعتبارات سفر رهبری به قم/ تشکیل ستاد استانی هدفمندی یارانه‌ها

قم - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار قم گفت: 61 میلیارد و 800 میلیون تومان از اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به قم به تازگی ابلاغ شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن رضوی عصر یکشنبه در جلسه شورای اداری استان قم با اعلام خبر ابلاغ 61.8 میلیارد تومان از اعتبارات سفر رهبر معظم انقلاب به قم به مدیران دستگاه‌های استان، تاکید کرد که این اعتبار را تا قبل از فرارسیدن مهلت قانونی آنکه حدود 4 ماه آینده است جذب کنند.

وی تاکید کرد: در سال 92 اعتبارات عمرانی دستگاه‌های استان 140 میلیارد تومان بود که رقم قابل توجهی است.

رضوی تاکید کرد: اعتبارات هزینه‌ای استان در ابتدای سال 92 حدود 30 میلیارد و 900 میلیون تومان بوده که در پایان سال 24 میلیارد ریال کسری داشتیم و خوشبختانه تامین شد.

وی به مدیران دستگاه‌های استان تاکید کرد که دیون ادارات خدماتی مثل برق و آب را در قالب موافقتنامه پرداخت کنند.

اعتبارات سفر رهبری دو برابر اعتبارات استانی بود

رضوی افزود: در تملک دارایی با وجود مشکلات زیادی که وجود داشت و پیش بینی می‌شد تخصیص‌ها 25 تا 30 درصد باشد ولی دو اتقاق مهم رخ داد؛ یکی اختصاص اعتبارات سفر رهبری بود که برکت آن در سال 92 برای ما مبارک بود و دو برابر اعتبارات استانی اعتبار دریافت کردیم و دوم اختصاص ردیف‌هایی از اعتبارات تملک دارایی بود.

معاون برنامه‌ریزی استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آغاز ثبت نام طرح هدفمندکردن یارانه‌ها از 20 فروردین گفت: بر اساس تکلیف و ابلاغی که معاون رئیس جمهور به استانداران اعلام کرد مواردی که همه مدیران باید در جریان آن‌ها باشند و اجرا کنند در قالب 7 دستورالعمل بیان شده است.

وی آماده سازی مردم برای اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها از طریق اطلاع رسانی، همکاری همه دستگاه‌ها برای اجرای این طرح، جلب مشارکت و تعامل اصناف و بازرگانان و سایر تشکل‌های مردم نهاد، توجیه انصراف افرادی که نیاز به یارانه ندارند و... را از جمله این دستورالعمل‌ها ذکر کرد.

رضوی نظارت، کنترل و تنظیم بازار را خواسته عمومی دولت دانست و به مدیران دستگاه‌های مسئول تاکید کرد که جلسات ویژه تنظیم بازار را تشکیل دهند.

وی بر لزوم تشکیل ستاد فرعی در شهر‌ها توسط فرماندار تاکید کرد و افزود: با توجه به ملی و حساس بودن اجرای این طرح، تمام کسانی که ماموریت دارند باید همکاری لازم را با ستاد هدفمندی یارانه‌ها داشته باشند.
 

کد خبر 2265459

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha